Vekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Basic series Auto iPakket *

Basic series Auto iPakket *
€ 18,50

Bestellen

Inhoud Basic series Auto iPakket *

  • Basic series Auto e-book 2 mnd
  • Auto 3 uur online examentraining

Specificaties Basic series Auto iPakket *

Met dit VekaBest Basic series 1 sterren iPakket kun je heel voordelig leren en oefenen voor je CBR theorie-examen.

Je hebt 2 maanden online toegang tot de VekaBest Basic series Auto theorie, zodat je op je computer, tablet of laptop alle onderwerpen van het CBR theorie-examen kunt bestuderen. Het is de basisversie van de VekaBest Speedtheorie e-learning, zonder animaties en zonder oefenvragen per hoofdstuk. 

Verder heb je 3 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen. Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

De inlogcode ontvang je direct via e-mail.

Uitgebreide beschrijving:
VekaBest basic series zijn compacte, efficiënte leermiddelen, die alle examenstof van het CBR theorie-examen behandelen.

Deze basic series maakt gebruik van een basisversie van Speedtheorie. VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren. Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.  Je krijgt 2 maanden toegang tot je internetopleiding. De 2 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

Wil je meer achtergronden en details, kies dan voor één van de leermiddelen uit ons reguliere assortiment.

Bestellen