een product vanVekabest

Theorie-examen korting

Op zoek naar een aanbieding tijdens het oefenen voor je theorie-examen? Op deze pagina hebben wij al onze producten met korting verzameld. Zowel voor de categorie auto, motor als bromfiets hebben wij een leuke aanbieding.

Theorie-examen korting

Of je nu voor jouw brommer-, auto- of motorrijbewijs gaat, de eerste hobbel die je moet nemen is het theorie-examen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het helpen slagen van kandidaten voor rij-examens, weten wij precies wat de allerbeste studiematerialen zijn. Het zijn die uitstekende boeken en programma’s die je in onze webwinkel vindt.

Het leuke van korting op theorie examen materiaal is het feit dat je meer geld overhoudt voor de praktijklessen of om het slagen met jouw vrienden te vieren. En zeg nou zelf: waarom zou je bij een andere webwinkel meer betalen voor jouw theorieboeken als ze bij theorie-leren.nl zijn afgeprijsd?

Realistische examens

Als het om de voorbereiding voor een rij-examen gaat, is het altijd goed om te oefenen voor dat theorie examen. Dankzij de kortingen die wij op deze pagina bieden, is het extra aantrekkelijk om een pakket oefenexamens te kopen. Je krijgt hier online toegang toe en na afloop van elk examen zie je precies wat je score is. Ook zie je dan direct welke onderdelen meer aandacht vereisen. Slaag je voor meerdere oefenexamens, dan kun je ervan uitgaan dat je helemaal klaar bent voor het échte CBR-examen.

Alle oefenexamens van theorie-leren.nl zijn gebaseerd op de echte CBR-examens. Het systeem is vergelijkbaar en de vraagstelling is identiek. Beter kun je je gewoon niet voorbereiden! Bekijk op deze pagina de huidige aanbiedingen en bestel direct; voor je het weet is de korting weer voorbij.

Bromfiets en scooter rijbewijs nodig?

Een bromfiets en scooter is ideaal voor in de stad. Je bent er rapper mee dan op de fiets, terwijl je je niet hoeft in te spannen. Bij stoplichten kun je vaak alle auto’s passeren en ben je als eerste weg. Wanneer jij je zinnen op een scooter of bromfiets hebt gezet, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vind je namelijk verschillende studiematerialen voor jouw scooter rijbewijs. En kijk: enkele daarvan zijn nu afgeprijsd! Deze theorie examen korting is tijdelijk, dus laat er geen gras over groeien en bestel nu meteen jouw pakket!

Auto theorie aanbiedingen

Uiteraard vind je in onze webwinkel ook veel studiemateriaal-aanbiedingen voor het auto theorie examen. De aantrekkelijke korting maakt het mogelijk dat je nu wel heel voordelig je theorieboek doorneemt, een onlineprogramma volgt of oefent met oefenexamens. Het theorie-examen bevat 3 onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed hebben. Inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed hebben.

Korting op motor theorie

Kies je voor de vrijheid van een motor, dan helpen onze boeken, onlinecursussen en oefenexamens jou om je degelijk voor te bereiden. De High-Speed-methode is hier een voorbeeld van. In 14 korte hoofdstukken, die jou elk maar 10 tot 15 minuten kosten, oefen je de theorie. Na het afronden van de theorie kun je naar hartenlust oefenen met de oefenexamens.

Wij garanderen dat je slaagt*

Bekijk ook eens onze niet-afgeprijsde studiematerialen. Het bijzondere is dat we bij de meest complete theorie pakketten een ongebruikelijke garantie bieden: de slaaggarantie. Dit houdt in dat wij je het examenbedrag terugbetalen als je niet meteen de eerste keer slaagt. We gaan zelfs nog een stapje verder en betalen je € 100,- als je jouw theorie-examen foutloos maakt. Twee goede redenen dus om voor het uitgebreide High-Speed pakket te kiezen. Klik op de link ‘Theorieboeken’ voor het pakket dat bij jouw vervoermiddel past.
8.0
3030 beoordelingen
“Had wat problemen met inloggen de 1e keer, na een paar keer bellen is dat goed opgelost. Ik ben geslaagd dus ben tevreden.”
N. uit Den bosch | 24-10-2020
“Mijn theorie boek was 1x niet aangekomen, en kreeg gewoon een nieuwe.”
Melanie Nijkamp uit Zoetermeer | 24-10-2020
“Really well made platform. Covers all the topics for the driving license course in a very concise manner followed by an exhaustive list of questions. Super helpful. A big thanks :) Just one strong suggestion - to have less repeated questions. I understand you are trying to make the person remember things, but would be great if you take the same question, but present it in different ways. That would go a long way in making sure the person remembers the concept but not rote learn the answers.”
Utkarsh Gupta uit Amsterdam | 24-10-2020
“De theorieboeken van Veka-best zijn echt heel fijn. Het is overzichtelijk en in combinatie met theorie-leren.nl kun je de stof heel goed oefenen. Er zitten zoveel examens en oefen-vragen in het pakket dat je echt vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid het examen ingaat. Het is overigens wel een kwestie van écht leren om het examen te kunnen halen. En gevaarherkenning moet je simpelweg oefenen, maar dit lukt goed met de maar liefst 250 oefen-vragen die je aangeboden krijgt. Ik zou deze manier van theorie leren echt een ieder aanraden, al zijn er natuurlijk leukere dingen in de wereld om te doen. ;-)”
Susan uit Groningen | 23-10-2020
“Alleen oefen examens gedaan. Prima training.”
Ruud uit Weert | 22-10-2020