een product vanVekabest

Kies je categorie:

Scooter theorieboeken

Wil je een goed theorieboek dat is geschreven door theorie-experts en verkeersdeskundigen? Kies dan voor een van onderstaande scooter theorieboeken. Er zijn al meer dan 4 miljoen mensen geslaagd met onze theorieboeken.

Bromfiets theorieboeken van VekaBest

Heerlijk om scooter te rijden: je bent stukken sneller dan op de fiets en je hoeft je nauwelijks in te spannen. Een scooter is ideaal voor woon-werkverkeer, voor ritjes naar school en zeker ook ideaal in je vrije tijd. Voordat je op de scooter mag, moet er wel iets gebeuren: je moet je scooterrijbewijs halen. En natuurlijk moet je ook de praktijk onder de knie krijgen. Maar even belangrijk is je theorie, dat is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van het examen.

Voor de scootertheorie hoef je niet naar de rijsschool. Je kunt die dus op eigen houtje leren en je vervolgens inschrijven voor het CBR theorie-examen. Het is slim om pas aan scooterrijlessen te beginnen als je geslaagd bent voor de theorie. Dan hoef je je daarover geen zorgen meer te maken en kun je je volledig concentreren op de praktijkvaardigheden. Ook is het natuurlijk stukken veiliger als je de verkeersregels en verkeerssituaties al kent voordat je de praktijk ingaat.

De theorie is dus je eerste horde, maar gelukkig kun je deze in relatief korte tijd nemen. Iedereen heeft een andere leerstijl en daarom zijn er verschillende scooter theorieboeken en programma’s beschikbaar. Als we je nog een tip mogen geven: het is verstandig om meteen ook een aantal oefenexamens mee te bestellen. Daarmee zie je direct aan welke onderdelen je nog wat extra aandacht moet geven. Door veel te oefenen met deze oefenexamens zul je je op de grote dag zelf een stuk minder gespannen voelen. De oefenexamens zijn als het ware een kopie van het echte examen, je bent dus al vertrouwd met het systeem. En veel oefenen betekent ook dat je kans van slagen stukken groter wordt.

Scooter theorieboeken online bestellen

Om er zeker van te zijn dat je de verkeerstheorie goed onder de knie krijgt, kun je bij ons terecht voor scooter theorieboeken in allerlei vormen. Iedereen leert op een andere manier, dus bieden we voor elk wat wils. De één wil graag echte scooter theorieboeken in de hand houden, terwijl de ander de theorie liever aan een computerscherm studeert, bijvoorbeeld online of met behulp van een USB-stick. Weer een ander wil graag onderweg de theoriekennis oefenen en kiest daarom voor een pakket met smartphone-oefenexamens.

Wat jouw leerstijl of voorkeur ook is, op theorie-leren.nl vind je de scooter theorieboeken die het beste bij jou passen. En waarmee jij op jouw manier kunt voorbereiden op het scooter theorie-examen. Je bestelt bij ons eenvoudig online en krijgt je order snel thuisbezorgd. Hoort bij jouw bestelling ook een online bijlage, dan krijg je daar meteen al toegang toe.

Ook voor scooter oefenexamens

De beste manier om je op je scooter theorie-examen voor te bereiden is door te oefenen met theorie-examens. Direct na afloop van het online examen zie je wat jouw score is. Net als bij het echte CBR-examen moet je minimaal 44 van de 50 vragen juist beantwoorden. Door te oefenen met oefenexamens heb je een goed idee van wat jou te wachten staat bij het echte examen bij het CBR. Je verwerft zo niet alleen veel theoriekennis waardoor je de kans om te slagen fors vergroot, maar je bent vast op het officiële examen een stuk minder gespannen. Dat komt omdat je goed weet wat jou te wachten staat. En dat scheelt ook al heel veel!

Slaaggarantie*: je inschrijfgeld terug

Kies je voor ‘Dé alles in 1 Bromfiets box met slaaggarantie’, dan durven wij je een unieke garantie te geven. Wij zijn er zó zeker van zijn dat je met dit complete pakket gaat slagen, dat wij het inschrijfgeld terugbetalen als je niet in één keer voor je scootertheorie slaagt. Maar daar houdt het niet bij op. Als je het examen foutloos maakt, krijg je van ons zelfs een bonus van maar liefst € 100,-. Leuke extra actie toch?
8.0
2967 beoordelingen
“Duidelijk en makkelijk om te leren.”
Robert uit Alphen a/d Rijn | 30-09-2020
“Via mijn rij instructeur de tip gekregen om dit te proberen. Dit beviel mij goed en ik ben geslaagd voor mijn motor theorie met maar twee fout!! Bart”
Bart uit Huizen | 28-09-2020
“Snelle bezorging”
Remco uit Eys | 28-09-2020
“Het enigste wat bij mij op dit moment niet zo goed werk is het online theorie boek is dat de pagina soms blijft hangen of dat ik alleen maar een pagina’s onder elkaar kan zien en niet naar het volgende hoofdstuk kan Maar boor de rest werkt het allemaal prima en is dat de voorlees stem heel fijn is”
Valerie uit Landgraaf | 27-09-2020
“Heb enkele oefen-examens gekocht voor het theorie-examen voor de motor. Deze sloten prima aan bij het echte examen en ik kwam goed voorbereid bij het CBR-examen aan. Veel variatie in vragen, eigenlijk nooit een vraag dubbel gehad bij het oefen-examen.”
Marc uit Venlo | 26-09-2020