een product vanVekabest

Kies je categorie:

Gratis motor theorie-examens

Wil jij online motor theorie-examens maken? Maak dan eerst ons gratis motor examen en koop daarna een online motor theorie-examenpakket.

Motor theorie-examens

Ook al ben je nog nergens voor geslaagd, we feliciteren je nu alvast. Want de keuze om je motorrijbewijs te gaan halen, is al een feestje waard. Over een poosje toer jij over de dijken in de Betuwe of zoef je door de files heen op de A2. Een motor geeft je nóg meer vrijheid dan een auto, maar je bent wel kwetsbaarder. Geen wonder dat er een gedegen voorbereiding voor nodig is, met rijlessen en een theorie examen.

Ben je aan het studeren voor dat theorie examen, dan kunnen wij je helpen om te slagen. Op deze pagina kun je namelijk gratis je motor theorie oefenen. Dit oefen examen is net zo opgebouwd als het theorie examen van het CBR, wat allerlei voordelen met zich meebrengt: je maakt zo alvast kennis met het soort vraagstelling, je grift spelenderwijs de theorie in je geheugen en je ziet in hoeverre je klaar bent voor je motor theorie. Je slaat hier dus meerdere vliegen in één klap.

Maar 54,27% slaagt

Lang niet alle kandidaten slagen voor hun motor theorie. Sterker nog, maar krap de helft van alle kandidaten slaagt voor hun theorie examen. Het precieze slagingspercentage ligt op 54,27. Dat betekent dat veel mensen dit examen onderschatten of zich niet goed genoeg voorbereiden.
Wij pakken beide fouten aan met onze offline en online oefenprogramma’s: enerzijds raak je bekend met de soorten vragen die worden gesteld en weet je dus wat jou te wachten staat, en anderzijds zorg je ervoor dat de theorie rotsvast in jouw geheugen blijft staan.

Oefenen is leerzaam

Gratis je motor theorie oefenen is een slimme manier om te zien hoe goed jij de theorie hebt geleerd. Maar meer dan een check is het ook leerzaam om te oefenen met examenvragen. Aan het einde van het proefexamen krijg je namelijk te zien wat je score is en welke vragen je fout hebt beantwoord. Zo zie je aan welke onderdelen je nog extra aandacht dient te besteden. Anderzijds brengen de proefexamens de theorie tot leven en zorgen ze ervoor dat die extra goed blijft hangen. Het zal je dan ook niet verbazen dat geslaagde kandidaten vaak toegeven dat oefenexamens aan de basis van hun succes stonden.

8.0
2542 beoordelingen
“Het allernieuwste theorieboek binnen een dag geleverd.”
A. uit Harms | 14-11-2019
“Top site maar nog net niet genoeg om theorie te halen, ik raad aan om ook even het boek van vekabest te bestellen.”
Iris uit Zevenaar | 13-11-2019
“Ik vind het heel fijn dat het voor gelezen worden”
Deveney uit Uden | 08-11-2019
“Heb met het 20 uurs pakket mijn theorie motor in één keer gehaald, 0 fouten. Kost wat tijd, maar ik heb het mooi kunnen oefenen tussen de bedrijven door. Op het examen toch wel wat andere vragen gehad dan de honderden vragen van theorie-leren. Maar het gaat erom dat je leert begrijpen hoe de vragen te beantwoorden. Dan kan je uiteindelijk iedere vraag beantwoorden.”
R. Motor A uit Zuidplas | 07-11-2019
“Een aanrader. Voordeel is dat je niet naar de rijschool hoeft en het up to date examens zijn. Prijs is ook goed.”
Berend uit Julianadorp | 05-11-2019