een product vanVekabest

Kies je categorie:

Gratis motor theorie-examens

Wil jij online motor theorie-examens maken? Maak dan eerst ons gratis motor examen en koop daarna een online motor theorie-examenpakket.

Motor theorie-examens

Ook al ben je nog nergens voor geslaagd, we feliciteren je nu alvast. Want de keuze om je motorrijbewijs te gaan halen, is al een feestje waard. Over een poosje toer jij over de dijken in de Betuwe of zoef je door de files heen op de A2. Een motor geeft je nóg meer vrijheid dan een auto, maar je bent wel kwetsbaarder. Geen wonder dat er een gedegen voorbereiding voor nodig is, met rijlessen en een theorie examen.

Ben je aan het studeren voor dat theorie examen, dan kunnen wij je helpen om te slagen. Op deze pagina kun je namelijk gratis je motor theorie oefenen. Dit oefen examen is net zo opgebouwd als het theorie examen van het CBR, wat allerlei voordelen met zich meebrengt: je maakt zo alvast kennis met het soort vraagstelling, je grift spelenderwijs de theorie in je geheugen en je ziet in hoeverre je klaar bent voor je motor theorie. Je slaat hier dus meerdere vliegen in één klap.

Maar 55,09 % slaagt

Lang niet alle kandidaten slagen voor hun motor theorie. Sterker nog, maar krap de helft van alle kandidaten slaagt voor hun theorie examen. Het precieze slagingspercentage lag in 2018 op 55,09 procent. Dat betekent dat veel mensen dit examen onderschatten of dat zij zich niet goed genoeg voorbereiden.
Wij pakken beide fouten aan met onze offline en online oefenprogramma’s: enerzijds raak je bekend met het type theorievragen die je voorgeschoteld kan krijgen bij het CBR. Hierdoor weet je wat jou te wachten staat. Anderzijds zorg je ervoor dat de theorie rotsvast in jouw geheugen blijft staan.

Oefenen is leerzaam

Gratis je motor theorie oefenen is een slimme manier om te zien hoe goed jij de theorie hebt geleerd. Het is dus een check. Maar ook is gratis oefenen leerzaam omdat je oefent met echte examenvragen. Aan het einde van het proefexamen krijg je namelijk te zien wat je score is en welke vragen je fout hebt beantwoord. Zo zie je aan welke onderdelen je nog extra aandacht dient te besteden. Anderzijds brengen de proefexamens de theorie tot leven en zorgen ze ervoor dat die extra goed blijft hangen. Het zal je dan ook niet verbazen dat geslaagde kandidaten vaak toegeven dat oefenexamens aan de basis van hun succes stonden.

8.0
2854 beoordelingen
“alles is in orde, maar als het gaat om slagen met een Pools-Nederlandse vertaler, is het een mislukking. zeer slechte vertaling”
Damian uit Schiedam | 05-08-2020
“Werkt goed en laat je ervaren hoe een Theorie examen in het echt gaat. Nog een tip : het zou handig zijn als je een examen kan oefenen zonder tijdsdruk om extra goed te kunnen leren”
noa uit Mantgum | 05-08-2020
“Ik heb 20 oefen examens gemaakt via deze site en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik ben overtuigend geslaagd! De uitleg bij fouten is duidelijk en de vragen lijken heel erg op de vragen die het CBR op het echte examen vraagt.”
Mees uit Utrecht | 05-08-2020
“Duidelijke website, misschien een beetje aan de hoge kant qua prijs. Maar wat voor je er voor terug krijgt is het meer dan waard! Maak gebruik van Theorie-Leren en slaag!”
Kevin uit Dordrecht | 04-08-2020
“vragen waren precies hetzelfde als op het huidige examen van het CBR!”
Joppe uit Zaandam | 03-08-2020