een product vanVekabest

Kies je categorie:

Gratis motor theorie-examens

Wil jij online motor theorie-examens maken? Maak dan eerst ons gratis motor examen en koop daarna een online motor theorie-examenpakket.

Motor theorie-examens

Ook al ben je nog nergens voor geslaagd, we feliciteren je nu alvast. Want de keuze om je motorrijbewijs te gaan halen, is al een feestje waard. Over een poosje toer jij over de dijken in de Betuwe of zoef je door de files heen op de A2. Een motor geeft je nóg meer vrijheid dan een auto, maar je bent wel kwetsbaarder. Geen wonder dat er een gedegen voorbereiding voor nodig is, met rijlessen en een theorie examen.

Ben je aan het studeren voor dat theorie examen, dan kunnen wij je helpen om te slagen. Op deze pagina kun je namelijk gratis je motor theorie oefenen. Dit oefen examen is net zo opgebouwd als het theorie examen van het CBR, wat allerlei voordelen met zich meebrengt: je maakt zo alvast kennis met het soort vraagstelling, je grift spelenderwijs de theorie in je geheugen en je ziet in hoeverre je klaar bent voor je motor theorie. Je slaat hier dus meerdere vliegen in één klap.

Maar 54,27% slaagt

Lang niet alle kandidaten slagen voor hun motor theorie. Sterker nog, maar krap de helft van alle kandidaten slaagt voor hun theorie examen. Het precieze slagingspercentage ligt op 54,27. Dat betekent dat veel mensen dit examen onderschatten of zich niet goed genoeg voorbereiden.
Wij pakken beide fouten aan met onze offline en online oefenprogramma’s: enerzijds raak je bekend met de soorten vragen die worden gesteld en weet je dus wat jou te wachten staat, en anderzijds zorg je ervoor dat de theorie rotsvast in jouw geheugen blijft staan.

Oefenen is leerzaam

Gratis je motor theorie oefenen is een slimme manier om te zien hoe goed jij de theorie hebt geleerd. Maar meer dan een check is het ook leerzaam om te oefenen met examenvragen. Aan het einde van het proefexamen krijg je namelijk te zien wat je score is en welke vragen je fout hebt beantwoord. Zo zie je aan welke onderdelen je nog extra aandacht dient te besteden. Anderzijds brengen de proefexamens de theorie tot leven en zorgen ze ervoor dat die extra goed blijft hangen. Het zal je dan ook niet verbazen dat geslaagde kandidaten vaak toegeven dat oefenexamens aan de basis van hun succes stonden.

8.2
2333 beoordelingen
“Top! Begrijpelijk uitgelegd, prachtig oefenen en filmpjes! En het boek is super voor de details!”
Miranda uit Hilversum | 25-06-2019
“Snelle levering goede lesmiddelen”
Jesse kapteijns uit Lage mierde | 25-06-2019
“Mooie website, is erg overzichtelijk. Pakketje wordt snel bezorgd.”
Klant | 22-06-2019
“Zeer goede ondersteuning en voorbereiding op het theoretische examen !”
Armand uit Zaandam | 22-06-2019
“Zeer onder de indruk!!!
Je weet precies wat je straks met examen te wachten staat.
Je kunt leren je tijd goed te besteden tijdens het echte examen zodat je niet gehaast de vragen gaat invullen en daardoor onnodig fouten gaat maken.
Als je eenmaal aan het echte examen gaat zitten bij CBR dan voelt dat meteen heel vertrouwd aan want de examen van CBR gaan PRECIES hetzelfde.
Ik ben eerste keer geslaagd met maar 1 fout voor kennis en 1 fout voor inzicht,oke en 7 fouten bij gevaren herkenning maar ja je mag daar toch 13 maken dus dik geslaagd.

Dit is een echte aanrader.”
Paul uit Brunssum | 20-06-2019