Vekabest

Kies je categorie:

Oefenexamens Motor

Wil jij online motor theorie-examens maken? Test je huidige kennis en maak eerst ons gratis theorie examen motor. Moet je nog oefenen? Koop dan direct hier een online motor theorie-examenpakket.

Gratis theorie-examen motor

Ook al ben je nog nergens voor geslaagd, we feliciteren je nu alvast. Want de keuze om je motorrijbewijs te gaan halen, is al een feestje waard. Over een poosje toer jij over de dijken in de Betuwe of zoef je door de files heen op de A2. Een motor geeft je nóg meer vrijheid dan een auto, maar je bent wel kwetsbaarder. Geen wonder dat er een gedegen voorbereiding voor nodig is, met rijlessen en een theorie-examen.

Ben je aan het studeren voor dat theorie-examen, dan kunnen wij je helpen om te slagen. Op deze pagina kun je namelijk gratis je motor theorie oefenen. Dit oefen examen is net zo opgebouwd als het theorie-examen van het CBR, wat allerlei voordelen met zich meebrengt: je maakt zo alvast kennis met het soort vraagstelling, je grift spelenderwijs de theorie in je geheugen en je ziet in hoeverre je klaar bent voor je motor theorie. Je slaat door het oefenen van het theorie examen dus meerdere vliegen in één klap.

Maar 55,09 % slaagt

Lang niet alle kandidaten slagen voor hun motor theorie. Sterker nog, maar krap de helft van alle kandidaten slaagt voor hun theorie examen. Het precieze slagingspercentage lag in 2018 op 55,09 procent. Dat betekent dat veel mensen dit examen onderschatten of dat zij zich niet goed genoeg voorbereiden. Goed de motor theorie oefenen is dus geen overbodige luxe.
Wij pakken beide fouten aan met onze offline en online oefenprogramma’s: enerzijds raak je bekend met het type theorievragen die je voorgeschoteld kan krijgen bij het CBR. Hierdoor weet je wat jou te wachten staat. Anderzijds zorg je ervoor dat de theorie rotsvast in jouw geheugen blijft staan.

Oefenen is leerzaam

Gratis je motor theorie oefenen is een slimme manier om te zien hoe goed jij de theorie hebt geleerd. Het is dus een check. Maar ook is gratis oefenen leerzaam omdat je oefent met echte examenvragen. Aan het einde van het proefexamen krijg je namelijk te zien wat je score is en welke vragen je fout hebt beantwoord. Zo zie je aan welke onderdelen je nog extra aandacht dient te besteden. Anderzijds brengen de proefexamens de theorie tot leven en zorgen ze ervoor dat die extra goed blijft hangen. Het zal je dan ook niet verbazen dat geslaagde kandidaten vaak toegeven dat oefenexamens aan de basis van hun succes stonden.

8.1
3860 beoordelingen
“Werkt goed begin in komen maar na paar keer oefenen gaat het steeds beter en slaag je vanzelf”
Tijs uit Oost-West-Middelbeers | 13-10-2021
“Super snelle bezorging van mijn theorieboek. Binnen 24u had ik 'm in huis en kon ik aan de slag.”
Sophie uit Leiderdorp | 13-10-2021
“Prima ervaring.”
Joachim uit Alphen aan den Rijn | 12-10-2021
“Fijne manier om te oefenen. Je kan je foute maar ook je goede antwoorden opnieuw bekijken en de motivatie nalezen. Het studieadvies helpt om gericht verder te leren.”
Anouk uit Geldrop | 12-10-2021
“Hiermee kan je goed die theorie oefenen om te kijken of je het snapt. Werkt goed!!”
Merijn uit Zeewolde | 12-10-2021