een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

CBR theorie Auto Dyslexie

CBR theorie Auto Dyslexie
€ 34,94

Bestellen

Inhoud CBR theorie Auto Dyslexie

  • VekaBest Speedtheorie
  • Auto 5 uur online examentraining
  • Voorleesversie Autotheorie

Specificaties CBR theorie Auto Dyslexie

CBR theorie Auto Dyslexie, leren voor je CBR theorie-examen voor leerlingen met dyslexie of leesproblemen!

Dit doe je met een online voorleesversie van het meest succesvolle Auto theorieboek van Nederland. Het boek bevat alle onderwerpen van het CBR Auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto's en illustraties, waardoor de theorie voor je 'tot leven' komt.

Dankzij de audio ondersteunende opbouw van dit Auto theorieboek worden alle hoofdstukken voorgelezen. Hierdoor krijg je de lesstof eenvoudiger onder de knie en ga je goed voorbereid naar het CBR theorie-examen met een optimale slaagkans.

Daarnaast heb je toegang tot de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert. Deze opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen.

Je krijgt 3 maanden toegang tot je Internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

Aan het eind van de Internetopleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen. De examens zijn tevens met voorleesversie

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag!

VekaBest theorie-leren is de grootste leverancier van theorie leermiddelen in Nederland. Al meer dan 4 miljoen leerlingen slaagden voor hun CBR theorie-examen dankzij onze producten.

Dit audio ondersteunend theorieboek leidt je stap voor stap door de complete lesstof van het CBR theorie-examen. Verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning komen allemaal uitgebreid aan bod. Zo zal het CBR theorie-examen voor jou geen geheimen meer hebben.

Dit audio ondersteunend theorieboek behandelt in 14 hoofdstukken alle CBR examenonderwerpen. Deze worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de lesstof gemakkelijk in je opneemt. Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit Auto theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten.

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, video’s en slide shows die de lesstof illustreren.

Met deze ultieme combinatie van het audio ondersteunend Auto theorieboek, VekaBest Speedtheorie en 5 uur online examentraining bereid je je perfect voor op je CBR theorie-examen. 

 

Bestellen