een product vanVekabest

Kies je categorie:

Gratis auto theorie-examens

Wil jij online auto theorie-examens maken? Maak dan eerst ons gratis auto examen en koop daarna een online auto theorie-examenpakket.

Auto theorie-examens

De spanning in de examenruimte is om te snijden. Iedereen is hier met dezelfde missie naar toe gekomen, maar minder dan de helft zal zijn of haar doel bereiken. We hebben het natuurlijk over het gevreesde theorie examen voor het autorijbewijs. Wist je dat maar 41,53% van de kandidaten voor dit examen slaagt?

Eén van de redenen van dit tegenvallende slagingspercentage is het gebrek aan oefenen. Want wat blijkt? Het oefenen met examenvragen kan je enorm helpen je voor te bereiden op het werkelijke examen. Vaak blijkt het oefenen het geheim van de mensen die wél voor het theorie examen slagen. Gelukkig kun je bij ons terecht om gratis de auto theorie te oefenen.

Waarom gratis?

Auto theorie oefenen is een belangrijk onderdeel van jouw voorbereiding voor het theorie-examen. Een van onze missies is het slagingspercentage voor auto theorie-examens in Nederland te verhogen. En dat begint ermee om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze handige oefenexamens. Doordat kandidaten bij ons kosteloos –inderdaad: gratis– hun auto theorie kunnen oefenen, is de drempel ook voor jou laag om de voordelen hiervan te ervaren.

Je kunt bij ons één keer gratis auto theorie oefenen. Krijg je daarmee de smaak te pakken dan kun je voor een voordelig pakket van 5, 10 of 20 theorie-examens kiezen. Daarmee leg je een stevige basis voor jouw slagen, zodat je alleen nog maar het praktijkexamen hoeft te halen.

Hoe werkt gratis auto theorie oefenen?

Een van de redenen waarom auto theorie oefenen zo effectief is, is dat onze oefenexamens levensecht zijn. Daarmee bedoelen we dat ze net zo in elkaar zitten als de CBR-examens die in de meeste grote steden worden afgenomen. Het systeem is hetzelfde opgebouwd, je krijgt dezelfde soorten vragen en je krijgt er net zo lang de tijd voor als tijdens het echte examen. Met andere woorden: realistischer kunnen we het niet maken.
Je krijgt dus 65 vragen, waarvan er 25 gaan over gevaarherkenning, 30 over verkeersregels en 10 vragen jouw verkeersinzicht testen. Je krijgt in totaal 45 minuten voor het complete examen, maar de lengte die je per vraag krijgt verschilt tussen de onderdelen van het theorie examen.

Voor de vragen over gevaarherkenning krijg je 8 seconden de tijd en dien je 13 van de 25 vragen goed te beantwoorden. Vragen omtrent verkeersinzicht en verkeersregels moeten 35 van de in totaal 40 vragen correct beantwoord worden.

Ook al is dit een oefenexamen, je komt er direct mee in de mindset van de examenkandidaat omdat dit examen zo levensecht is is het resultaat een goede indicatie van jou gereedheid voor het echte examen. We raden je daarom aan om het niet bij gratis auto theorie oefenen te houden maar om meteen een pakket van 5, 10 of 20 oefenexamens te bestellen. Hoewel, ‘bestellen’ is wellicht niet het juiste woord. Je krijgt namelijk meteen toegang tot de examens die je online via deze website aflegt.

Meld je nu aan

Je ziet dat er enorm veel voordelen aan het oefenen met theorie-examens kleven. Begin nu meteen met gratis auto theorie oefenen om te zien waar jij staat. Zie je dat je nog niet klaar bent voor het examen of wil je voor de zekerheid nog even verder oefenen, dan koop je hier eenvoudig toegang tot 5, 10 of 20 extra theorie-examens.

Je vindt hier trouwens niet alleen proefexamens. In onze webwinkel bestel je ook de boeken die de theorie zo goed mogelijk uitleggen. Of je nu voor een gratis theorie-examen of een betaalde versie kiest, wij wensen je alvast een succesvol examen toe en –iets verder in de toekomst– dat felbegeerde roze pasje.

8.2
2333 beoordelingen
“Top! Begrijpelijk uitgelegd, prachtig oefenen en filmpjes! En het boek is super voor de details!”
Miranda uit Hilversum | 25-06-2019
“Snelle levering goede lesmiddelen”
Jesse kapteijns uit Lage mierde | 25-06-2019
“Mooie website, is erg overzichtelijk. Pakketje wordt snel bezorgd.”
Klant | 22-06-2019
“Zeer goede ondersteuning en voorbereiding op het theoretische examen !”
Armand uit Zaandam | 22-06-2019
“Zeer onder de indruk!!!
Je weet precies wat je straks met examen te wachten staat.
Je kunt leren je tijd goed te besteden tijdens het echte examen zodat je niet gehaast de vragen gaat invullen en daardoor onnodig fouten gaat maken.
Als je eenmaal aan het echte examen gaat zitten bij CBR dan voelt dat meteen heel vertrouwd aan want de examen van CBR gaan PRECIES hetzelfde.
Ik ben eerste keer geslaagd met maar 1 fout voor kennis en 1 fout voor inzicht,oke en 7 fouten bij gevaren herkenning maar ja je mag daar toch 13 maken dus dik geslaagd.

Dit is een echte aanrader.”
Paul uit Brunssum | 20-06-2019