een product vanVekabest

Kies je categorie:

Gratis theorie examen oefenen

Wil jij online auto theorie-examens oefenen? Test je kennis en maak nu ons gratis auto examen. Niet geslaagd? Koop dan een online auto theorie-examenpakket om direct te oefenen

Gratis theorie examen oefenen

De spanning in de examenruimte is om te snijden. Iedereen is hier met dezelfde missie naartoe gekomen, maar minder dan de helft zal zijn of haar doel bereiken. We hebben het natuurlijk over het gevreesde theorie examen voor het autorijbewijs. Wist je dat maar 41,53 % van de kandidaten voor dit examen slaagt?

De belangrijkste reden voor dit tegenvallende slagingspercentage is het gebrek aan oefenen van het theorie examen. Want wat blijkt? Het oefenen met examenvragen kan je enorm helpen je voor te bereiden op het werkelijke examen. Vaak blijkt het oefenen het geheim van de mensen die wél voor het theorie examen slagen. Gelukkig kun je bij ons terecht om gratis het theorie examen te oefenen.

Wij bieden aan een gratis oefenexamen auto, gratis oefenexamen brommer en gratis oefenexamen motor.

Theorieles oefenen, waarom is het gratis?

Auto theorie oefenen is een belangrijk onderdeel van jouw voorbereiding voor het theorie-examen. Een van onze missies is het slagingspercentage voor auto theorie-examens in Nederland te verhogen. En dat begint ermee om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze handige theorie oefenexamens. Doordat kandidaten bij ons kosteloos –inderdaad: gratis– hun auto theorie kunnen oefenen, is de drempel ook voor jou laag om de voordelen hiervan te ervaren.

Je kunt bij ons één keer gratis auto theorie oefenen. Krijg je daarmee de smaak te pakken? Dan kun je voor een voordelig ander theoriepakket kiezen. Bijvoorbeeld met 5, 10 en 20 examens. Of met 1, 5, 10 of 20 uur examentraining. Daarmee leg je een stevige basis voor jouw slagen, zodat je alleen nog maar het praktijkexamen hoeft te halen.

Ons gratis oefenexamen is levensecht. Het examen zit namelijk net zo in elkaar als de CBR-examens die in de meeste grote steden worden afgenomen. Dit is een van de redenen waarom gratis theorie examen oefenen via ons zo effectief is. Het systeem is hetzelfde opgebouwd, je krijgt dezelfde soorten vragen en je krijgt er net zo lang de tijd voor als tijdens het echte examen. Met andere woorden: realistischer kunnen we het niet maken! Probeer gratis oefenvragen voor de auto! Je kan bij ons gratis auto theorie oefenen, brommer theorie en motor theorie.

Over gratis theorieles oefenen

Zowel het echte theorie-examen als ons oefen-examen bevat 3 onderdelen:
  1. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden.
  2. Kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed hebben.
  3. Inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed hebben.

Ook al is dit een gratis oefenexamen, je komt er direct mee in de juiste mindset omdat dit examen zo levensecht is. Het resultaat is dus een goede indicatie of je het echte theorie-examen kan halen. Is dit niet zo? Ga dan vooral serieus oefenen met een van onze oefenpakketten op deze website.

In de praktijk geldt dat voor bijna iedereen een keer het examen gratis oefenen niet genoeg is. Daarvoor is er teveel theorie. We raden je daarom aan om het niet alleen bij gratis theorie oefenen te houden. Schaf daarom meteen een pakket van bijvoorbeeld 5, 10 of 20 oefenexamens aan. Zodra je ze hebt gekocht kan je namelijk direct met de oefenvragen aan de slag!

Het theorie-examen bevat 3 onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed hebben. Inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed hebben.

Meld je nu aan

Het oefenen van theorie-examens biedt alleen maar voordelen. Begin nu meteen met gratis auto theorie oefenen om te zien waar jij nu staat. Zie je dat je nog niet klaar bent voor het examen of wil je voor de zekerheid nog even verder oefenen, dan koop je hier eenvoudig toegang tot 5, 10 of 20 extra theorie-examens.

Je vindt hier trouwens niet alleen proefexamens. In onze webwinkel bestel je ook theorie boeken die de theorie zo goed mogelijk uitleggen. Of je nu voor een gratis theorie-examen of een betaalde versie kiest, wij wensen je alvast een succesvol examen toe en –iets verder in de toekomst– dat felbegeerde roze pasje.

8.0
3152 beoordelingen
“Goed geleverd netjes moet er nog in leren maar ziet er goed uit”
Lisa uit Almere-Stad | 18-01-2021
“Vind het fijn en handig .”
Selina uit Emmer-Compascuum | 17-01-2021
“Tot nu toe alleen nog ingeschreven. Waarbij je die dag nog contact krijg. Ook theorie al gelijk via de site gekregen om alvast te leren. Binnen een week ook al examen data, en die zelfde dag de les. Alles zeer goed omschreven”
Jacqueline uit Langbroek | 17-01-2021
“Overzichtelijk en prettige site. Fijn om te kunnen oefenen met zowel theorievragen als theorie examens. Had ik dit maar geweten toen ik wat jaren terug met mijn autorijbewijs bezig was, had mij een hoop geld bespaard.”
Branko Hart uit ALKMAAR | 17-01-2021
“Via mijn rijschool aan de link gekomen waar ik op een duidelijk site kwam. Besteld en de volgende dag in huis. Mooi duidelijk lesmateriaal ik ben tevreden.”
Barbara uit Huizen | 16-01-2021