Vekabest

Kies je categorie:

Motor theorie oefenen

Wil je je online voorbereiden voor je motor theorie-examen? Kies dan een van onderstaande pakketten en oefen online voor je motor theorie-examen.

Online motor theorie oefenen

De vrijheid die een motor je geeft is met niets te vergelijken. Je voelt je één met de weg en met de elementen, files of rijen voor het stoplicht vormen nauwelijks nog een hindernis. Je accelereert snel en gaat schuin door de bochten. Zo gek is het niet dat steeds meer mensen ervoor kiezen hun motorrijbewijs te halen. Stap 1 hierin is je theorie examen oefenen en het theorie examen halen.

Wanneer je voor jouw A-rijbewijs gaat, zul je ook een theorie-examen moeten doen. Heb je nog geen ander rijbewijs (bijvoorbeeld een autorijbewijs), dan moet je eerst je theorie-examen doen voordat je met de lesmotor de openbare weg op mag. Heb je wel een rijbewijs, dan mag je gewoon praktijklessen volgen terwijl je je voorbereidt op het theorie-examen.

In beide gevallen zul je je motor theorie aandachtig moeten bestuderen. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om verkeersregels die je wellicht al van je autorijbewijs kende, maar ook om voertuigbeheersing en bochtentechnieken. Een echt motorspecifiek theorie-examen dus. Om je motor theorie te leren en oefenen ben je bij ons aan het juiste adres!

Online motor theorie oefenen: sneller en beter

Hoe ga jij voor je motor theorie studeren? Het is logisch om meteen aan boeken te denken, die motor theorieboeken zijn er volop. Maar nieuw, en in veel gevallen succesvoller, zijn de onlineprogramma’s waarmee je je de theorie in een verrassend snel tempo eigen maakt. Niet iedereen is nu eenmaal in de wieg gelegd voor het studeren met boeken. Ze zeggen weleens dat één beeld meer zegt dan 1.000 woorden. Zo sterk zijn ook de simulaties, animaties en video’s in onze onlineprogramma’s.

Bestel je één van onze onlineprogramma’s? Dan krijg je na betaling meteen toegang tot korte maar volledige hoofdstukken die steeds een deelonderwerp aanpakken. Je hebt maar 10 tot 15 minuten nodig om dat stukje motor theorie te oefenen. Wanneer je alle theorie doorlopen hebt, kun je de motor theorie verder oefenen met vragen en oefenexamens. Wil je eerst je kennis testen? We hebben een gratis theorie examen motor.

Slim: oefenen met motor oefenexamens

Grijp de nieuwe kansen die online motor theorie biedt en download vandaag nog jouw pakket. Kies uit een training die geheel online plaatsvindt of kies voor een pakket waarbij je de motor theorie ook uit een boek kunt oefenen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, heb je 5, 10 of 15 uur toegang tot oefenexamens waarmee je goed beslagen ten ijs komt. Hoe vaker je de motor theorie oefent met oefenexamens, des te beter weet je hoe goed je voorbereid bent. Blijkt uit de oefenexamens dat je keer op keer slaagt, dan kun je ervan uitgaan dat je klaar bent voor het échte theorie-examen dat op een van de vele CBR-locaties in het land wordt afgenomen.

De online oefenexamens zijn niet alleen een goede manier om jouw kennis te testen, maar laten je ook kennismaken met de systemen en vraagstellingen zoals het CBR die hanteert. Je hoeft dan dus nergens meer aan te wennen waardoor je je veel minder gespannen zult voelen. En dat betaalt zich uit in een reusachtig hoge slagingskans. Sterker nog: als je na afloop aan de succesvolle examenkandidaten vraagt wie van hen met oefenexamens heeft geoefend, zal bijna iedereen zijn hand opsteken.

Hoe het motor theorie-examen werkt

Je vraagt je wellicht af hoe het echte theorie-examen in zijn werk gaat. Welnu, het gaat daarbij om een vijftigtal vragen, waarvan je er minimaal 44 juist dient te beantwoorden. Dit examen wordt in een examenzaal van een CBR-gebouw afgenomen. Het is niet verplicht om de oproepkaart mee te nemen, maar neem wel je identificatiebewijs mee. Wij wensen je alvast veel succes toe, maar laten we eerlijk zijn: dat succes zul je echt wel hebben als je de motor theorie oefent met een van onze pakketten.

Auto of brommer theorie oefenen?

Wij bieden naast oefeningen voor de motor theorie ook lessen aan voor de auto en scooter:
Auto theorie leren
Scooter theorie leren
8.1
3860 beoordelingen
“Werkt goed begin in komen maar na paar keer oefenen gaat het steeds beter en slaag je vanzelf”
Tijs uit Oost-West-Middelbeers | 13-10-2021
“Super snelle bezorging van mijn theorieboek. Binnen 24u had ik 'm in huis en kon ik aan de slag.”
Sophie uit Leiderdorp | 13-10-2021
“Prima ervaring.”
Joachim uit Alphen aan den Rijn | 12-10-2021
“Fijne manier om te oefenen. Je kan je foute maar ook je goede antwoorden opnieuw bekijken en de motivatie nalezen. Het studieadvies helpt om gericht verder te leren.”
Anouk uit Geldrop | 12-10-2021
“Hiermee kan je goed die theorie oefenen om te kijken of je het snapt. Werkt goed!!”
Merijn uit Zeewolde | 12-10-2021