een product vanVekabest

Kies je categorie:

Smartphone bromfiets examens

Je op je telefoon voorbereiden voor het bromfiets theorie-examen was nog nooit zo makkelijk. Met de mobile quick snap examens maak jij op je telefoon meerdere examens. Kies uit 4, 6, 8 of 10 examens

Smartphone bromfiets examens

De vrijheid van een bromfiets of scooter is heerlijk. Overal heen kunnen rijden zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. En zonder hard tegen de wind in te moeten trappen. Dat is een luxe die ze jou niet meer afpakken. Maar je zult toch eerst je bromfietsrijbewijs moeten halen. Daarbij kunnen wij je helpen als geen ander. Met onze smartphone bromfiets examens. Daarmee bereid jij je op een degelijke manier voor op het officiële theorie-examen. Op deze pagina vertellen wij je er alles over. Wees wijs en en meld je snel aan voor deze razend populaire oefenexamens.

Nog geen 49% slaagt voor de theorie

De bromfietstheorie kan behoorlijk pittig zijn. In de afgelopen jaren was het nog geen 49% dat de eindstreep haalde. Met andere woorden: minder dan de helft van alle theoriekandidaten slaagt voor het examen. Bij navraag blijkt vaak dat met name de succesvolle examenkandidaten uitvoerig hebben geoefend met oefenexamens. Zo wisten ze niet alleen wat hen te wachten stond maar waren ze er ook betrekkelijk zeker van dat ze een goede score zouden halen. Dankzij onze smartphone bromfiets examens kun ook jij nu makkelijk en veel oefenen voor jouw theorie. Na elke oefening heb je je kans van slagen weer een stuk groter gemaakt.

Zó ziet het bromfiets examen eruit

Het bromfiets examen wordt afgenomen door het CBR. Hiervoor zijn in de meeste steden en grotere plaatsen van Nederland speciale CBR-locaties in het leven geroepen. In een soort klaslokaal doe je daar samen met andere kandidaten jouw bromfiets examen. Uiteraard is het daarbij verboden om boeken, spiekbriefjes of je smartphone te raadplegen. Het is dus zaak om de theorie zo goed mogelijk in je langetermijngeheugen op te slaan.

Tijdens het examen krijg je 50 vragen. Die variëren van ja/nee-vragen en meerkeuzevragen tot vragen waarbij je zelf iets in moet vullen, bijvoorbeeld de maximum toegestane snelheid op een bepaalde weg. Van deze vragen moet je er minstens 44 goed hebben. Het is wel prettig dat er geen tijdsdruk is: je mag zo lang over het examen doen als je nodig vindt. Dat scheelt in ieder geval heel wat spanning.

Weten wat je te wachten staat

Als je van tevoren weet hoe het examen in elkaar zit, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Wil je bovendien echt goed scoren dan is het verstandig om vooraf veel te oefenen. Op de dag van de waarheid ben je dan minder gespannen waardoor je de vragen beter beantwoordt en dus een hogere slagingskans hebt. Geen wonder dat rijscholen hun kandidaten dus aanraden om uitgebreid te oefenen met bromfiets examens. Daar heb je tegenwoordig niet meer per se boeken of een computer voor nodig. Want je kunt nu overal en altijd oefenen met je smartphone bromfiets examens.

Degelijke voorbereiding met smartphone bromfiets examens

Wij begrijpen goed dat je niet altijd zin en tijd hebt om met een boek onder je neus oefenexamens te doen. Maar je hebt altijd wel een momentje om jouw smartphone tevoorschijn te toveren. Voor mensen zoals jij zijn onze smartphone bromfiets examens dus ideaal. Waar je ook bent, wanneer het ook is, je kunt altijd je kennis testen en zien of je al klaar bent voor het officiële theorie-examen. Ieder smartphone examen geeft je in mum van tijd een idee hoe het staat met je kennisniveau. Je krijgt 10 vragen voorgeschoteld en ziet meteen na afloop wat jouw score is.

In onze webwinkel koop je snel en gemakkelijk toegang tot smartphone bromfiets examens. Kies uit 4, 6, 8 of 10 oefenexamens en betaal veilig online. Je krijgt dan direct de toegangscode waarmee je je bromfiets examen kunt oefenen. Je hebt hiervoor, behalve een smartphone, een 3G- of 4G-verbinding of een wifi-netwerk nodig. In de praktijk betekent dit dat je jouw bromfiets examen overal kunt oefenen, tenzij je midden op zee zit of in een hutje op de hei bivakkeert. Tijd voor actie! Bestel hier je toegangscode, zodat je meteen met oefenen kunt beginnen.
8.0
2684 beoordelingen
“The user interface is good. But i am an english speaker and it would be nice to see english learning courses”
Harish Kumar uit 2515RN | 01-04-2020
“Via Theorie-leren de theorie voor C en code 95 gehaald (RV1 verkeer en techniek, v2 & v3 vrachtauto). Prima en heldere stof, niet te uitgebreid en veel plaatjes als ondersteuning. Online heel uitgebreide vragensets waarin je echt heel veel kunt oefenen!”
Chris uit Zevenbergen | 01-04-2020
“Happy i did the course for the more in depth study on the exam material, particularly as an expat facing the unique challenge that this exam represents.”
Ole Petter Birkedal uit Tilburg | 29-03-2020
“Erik was a great instructor and I really enjoyed my first driving lesson with him.”
Edgars uit Hengelo | 17-03-2020
“Ik heb zelf vele theorie-examen geoefend maar geen elke was zo fijn als de examens op deze site! Ik kocht 2x over een Examentraining Bromfiets van 1 uur, bij de stof die ik niet goed beheerste hielpen ze me door meer vragen hierover te stellen. Deze proefexamens kwamen ook erg dicht in de buurt van het CBR Theorie-examen voor de bromfiets, die ik dankzij deze site in 1x heb gehaald! Zeker een aanrader en echt je geld waard!”
Maudy uit Enschede | 14-03-2020