een product vanVekabest

Kies je categorie:

Motor theorie smartphone

Je op je telefoon voorbereiden voor het motor theorie-examen was nog nooit zo makkelijk. Met de mobile quick snap examens maak jij op je telefoon meerdere examens. Kies uit 4, 6, 8 of 10 examens.

Smartphone motor examens

Wanneer je je motorrijbewijs wilt halen, zul je uiteraard ook een theorie-examen moeten doen. Je bepaalt zelf wanneer je dat doet, zolang je maar binnen 1,5 jaar na het slagen voor jouw theorie-examen voor het praktijkexamen opgaat. Je kunt dus ook al prima je theorie doen voordat je aan je motorrijlessen begint. Sommige rijscholen geven hier zelfs de voorkeur aan en adviseren het hun cursisten dan ook.

Op deze pagina geven wij je tips voor het leren en oefenen van jouw motor examen. Je maakt hier ook kennis met onze unieke smartphone motor examens, waarmee je waar dan ook je kennis op de proef kunt stellen. Ideaal wanneer je op de bus wacht of in de rij staat bij de supermarkt. Geen excuus meer dus om te oefenen voor het theorie examen!

Hoe ziet het motor theorie-examen eruit?

Wat jouw aanpak ook is, je kunt rekenen op een pittig examen. Daarvoor moet je flink studeren op allerlei verkeerssituaties, wetten en regels. Het theorie-examen vindt plaats op de dichtstbijzijnde CBR-locatie. Je krijgt 50 vragen voorgelegd waarvan je er maximaal 6 fout mag beantwoorden. Anders gezegd: er moeten er minimaal 44 goed zijn. Dit theorie-examen bestaat uit een mix van ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en open vragen.

Zo’n kleine 55% slaagt voor het theorie-examen

Het is niet zo raar dat een motor theorie-examen zo pittig is. Als motorrijder ben je nu eenmaal kwetsbaarder dan als automobilist. Anticiperen en waar nodig snel kunnen beslissen zijn daarom belangrijke vaardigheden. Door middel van de theorie leg je daar een goede basis voor.

Het gevolg van de uitgebreide theorie is dat maar een betrekkelijk laag percentage van de kandidaten slaagt. Een kleine 55% haalt de eindstreep. Dit zeggen we niet om jou bang te maken maar om het belang van een goede voorbereiding te onderstrepen. Met onze smartphone motor examens oefen je steeds een tiental vragen die gebaseerd zijn op de officiële theorie-examens. Zo wen je alvast aan het soort vragen dat je tijdens je theorie-examen kunt verwachten. Omdat je weet wat je te wachten staat en je degelijk bent voorbereid door veel te oefenen, ben je minder gespannen als de grote dag aanbreekt.

Bereid je voor met smartphone motor examens

Ze zijn werkelijk ideaal, onze smartphone motor examens. Vooral als je het te druk hebt om regelmatig rustig te gaan zitten met een boek vol oefenexamens. De smartphone motor examens zijn verkorte theorie-examens die sprekend lijken op de officiële examens. Al oefenend wen je al aan het echte examen, je test je kennis en ziet direct of je op het schema zit van een geslaagde kandidaat. Genoeg redenen dus om te oefenen met smartphone motor examens. Je hebt hiervoor, behalve een smartphone, ook een mobiele internetverbinding nodig (en die heb je als je een databundel bij je provider hebt). En uiteraard heb je ook via wifi toegang tot de oefenexamens.

Ben jij klaar voor je theorie?

Als je alleen maar met je neus in de boeken zit, is het lastig om in te schatten of je echt klaar bent voor het motor theorie-examen. Je mag, zoals we hierboven al aangaven, enkele fouten maken op het examen. Het is dus niet nodig om de theorie voor 100 % in je hoofd te hebben, ook al geeft dat wel een prettiger gevoel. Als je echt wilt weten hoe je ervoor staat, is het belangrijk om de motorexamens vaak te oefenen. Wanneer je meerdere keren achter elkaar slaagt voor je oefenexamens, kun je ervan uitgaan dat je klaar bent voor het ‘echte werk’. Nee, oefenen met smartphone motor examens kun je gewoon niet missen.

Het is tijd voor je eerste stap: bestel hier jouw inloggegevens voor 4, 6, 8 of 10 smartphone motor examens en oefen, oefen, oefen voor jouw daadwerkelijke theorie-examen. Eenmaal het theorie-examen in je zak, ga je met een gerust gevoel de praktijklessen in, je voelt minder spanning en dus is de kans dat je ook daarvoor slaagt wel heel erg groot.

Anders oefenen


Online motor theorie oefenen
Gratis motor theorie examen oefenen
8.1
3860 beoordelingen
“Werkt goed begin in komen maar na paar keer oefenen gaat het steeds beter en slaag je vanzelf”
Tijs uit Oost-West-Middelbeers | 13-10-2021
“Super snelle bezorging van mijn theorieboek. Binnen 24u had ik 'm in huis en kon ik aan de slag.”
Sophie uit Leiderdorp | 13-10-2021
“Prima ervaring.”
Joachim uit Alphen aan den Rijn | 12-10-2021
“Fijne manier om te oefenen. Je kan je foute maar ook je goede antwoorden opnieuw bekijken en de motivatie nalezen. Het studieadvies helpt om gericht verder te leren.”
Anouk uit Geldrop | 12-10-2021
“Hiermee kan je goed die theorie oefenen om te kijken of je het snapt. Werkt goed!!”
Merijn uit Zeewolde | 12-10-2021