een product vanVekabest

Kies je categorie:

Smartphone motor examens

Je op je telefoon voorbereiden voor het motor theorie-examen was nog nooit zo makkelijk. Met de mobile quick snap examens maak jij op je telefoon meerdere examens. Kies uit 4, 6, 8 of 10 examens

Smartphone motor examens

Wanneer je je motorrijbewijs wilt halen, zul je uiteraard ook een theorie-examen moeten doen. Je bepaalt zelf wanneer je dat doet, zolang je maar binnen 1,5 jaar na het slagen voor jouw theorie-examen voor het praktijkexamen opgaat. Je kunt dus ook al prima je theorie doen voordat je aan je motorrijlessen begint. Sommige rijscholen geven hier zelfs de voorkeur aan en adviseren het hun cursisten dan ook.

Op deze pagina geven wij je tips voor het leren en oefenen van jouw motor examen. Je maakt hier ook kennis met onze unieke smartphone motor examens, waarmee je waar dan ook je kennis op de proef kunt stellen. Ideaal wanneer je op de bus wacht of in de rij staat bij de supermarkt.

Hoe ziet het motor theorie-examen eruit?

Wat jouw aanpak ook is, je kunt rekenen op een pittig examen. Daarvoor moet je flink studeren op allerlei verkeerssituaties, wetten en regels. Het theorie-examen vindt plaats op de dichtstbijzijnde CBR-locatie. Je krijgt 50 vragen voorgelegd waarvan je er maximaal 6 fout mag beantwoorden. Anders gezegd: er moeten er minimaal 44 goed zijn. Dit theorie-examen bestaat uit een mix van ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en open vragen.

Zo’n kleine 55% slaagt voor het theorie-examen

Het is niet zo raar dat een motor theorie-examen zo pittig is. Als motorrijder ben je nu eenmaal kwetsbaarder dan als automobilist. Anticiperen en waar nodig snel kunnen beslissen zijn daarom belangrijke vaardigheden. Door middel van de theorie leg je daar een goede basis voor.

Het gevolg van de uitgebreide theorie is dat maar een betrekkelijk laag percentage van de kandidaten slaagt. Een kleine 55% haalt de eindstreep. Dit zeggen we niet om jou bang te maken maar om het belang van een goede voorbereiding te onderstrepen. Met onze smartphone motor examens oefen je steeds een tiental vragen die gebaseerd zijn op de officiële theorie-examens. Zo wen je alvast aan het soort vragen dat je tijdens je theorie-examen kunt verwachten. Omdat je weet wat je te wachten staat en je degelijk bent voorbereid door veel te oefenen, ben je minder gespannen als de grote dag aanbreekt.

Bereid je voor met smartphone motor examens

Ze zijn werkelijk ideaal, onze smartphone motor examens. Vooral als je het te druk hebt om regelmatig rustig te gaan zitten met een boek vol oefenexamens. De smartphone motor examens zijn verkorte theorie-examens die sprekend lijken op de officiële examens. Al oefenend wen je al aan het echte examen, je test je kennis en ziet direct of je op het schema zit van een geslaagde kandidaat. Genoeg redenen dus om te oefenen met smartphone motor examens. Je hebt hiervoor, behalve een smartphone, ook een mobiele internetverbinding nodig (en die heb je als je een databundel bij je provider hebt). En uiteraard heb je ook via wifi toegang tot de oefenexamens.

Ben jij klaar voor je theorie?

Als je alleen maar met je neus in de boeken zit, is het lastig om in te schatten of je echt klaar bent voor het motor theorie-examen. Je mag, zoals we hierboven al aangaven, enkele fouten maken op het examen. Het is dus niet nodig om de theorie voor 100 % in je hoofd te hebben, ook al geeft dat wel een prettiger gevoel. Als je echt wilt weten hoe je ervoor staat, is het belangrijk om de motorexamens vaak te oefenen. Wanneer je meerdere keren achter elkaar slaagt voor je oefenexamens, kun je ervan uitgaan dat je klaar bent voor het ‘echte werk’. Nee, oefenen met smartphone motor examens kun je gewoon niet missen.

Het is tijd voor je eerste stap: bestel hier jouw inloggegevens voor 4, 6, 8 of 10 smartphone motor examens en oefen, oefen, oefen voor jouw daadwerkelijke theorie-examen. Eenmaal het theorie-examen in je zak ga je met een gerust gevoel de praktijklessen in, je voelt minder spanning en dus is de kans dat je ook daarvoor slaagt wel heel erg groot.
8.0
3030 beoordelingen
“Had wat problemen met inloggen de 1e keer, na een paar keer bellen is dat goed opgelost. Ik ben geslaagd dus ben tevreden.”
N. uit Den bosch | 24-10-2020
“Mijn theorie boek was 1x niet aangekomen, en kreeg gewoon een nieuwe.”
Melanie Nijkamp uit Zoetermeer | 24-10-2020
“Really well made platform. Covers all the topics for the driving license course in a very concise manner followed by an exhaustive list of questions. Super helpful. A big thanks :) Just one strong suggestion - to have less repeated questions. I understand you are trying to make the person remember things, but would be great if you take the same question, but present it in different ways. That would go a long way in making sure the person remembers the concept but not rote learn the answers.”
Utkarsh Gupta uit Amsterdam | 24-10-2020
“De theorieboeken van Veka-best zijn echt heel fijn. Het is overzichtelijk en in combinatie met theorie-leren.nl kun je de stof heel goed oefenen. Er zitten zoveel examens en oefen-vragen in het pakket dat je echt vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid het examen ingaat. Het is overigens wel een kwestie van écht leren om het examen te kunnen halen. En gevaarherkenning moet je simpelweg oefenen, maar dit lukt goed met de maar liefst 250 oefen-vragen die je aangeboden krijgt. Ik zou deze manier van theorie leren echt een ieder aanraden, al zijn er natuurlijk leukere dingen in de wereld om te doen. ;-)”
Susan uit Groningen | 23-10-2020
“Alleen oefen examens gedaan. Prima training.”
Ruud uit Weert | 22-10-2020