een product vanVekabest

Kies je categorie:

Auto theorieboeken

Wil je een goed theorieboek dat is geschreven door theorie-experts en verkeersdeskundigen? Kies dan voor een van onderstaande auto theorieboeken. Er zijn al meer dan 4 miljoen mensen geslaagd met onze theorieboeken.

Auto theorieboeken van VekaBest

Een auto, dat is pas echte vrijheid. Op elk moment van de dag in je eigen wagen te kunnen stappen om ergens heen te rijden, wat een weelde! Het enige wat nog in de weg staat is dat felbegeerde roze pasje: jouw rijbewijs. Dat zul je natuurlijk eerst nog moeten halen. Wij gaan je daarbij graag helpen. Met de beste studiematerialen, variërend van auto theorieboeken tot online oefenexamens. Op deze pagina geven we je niet alleen meer informatie, maar zie je ook ons complete aanbod van boeken, onlineprogramma’s en theorie-examens. Bestellen doe je vervolgens eenvoudig via een beveiligde verbinding.

Snel thuisbezorgd

Onze auto theorieboeken stellen jou in staat om op je gemak de theorie te bestuderen en verschillende verkeerssituaties te oefenen. Auto theorieboeken vormen een degelijke basis als je het CBR theorie-examen gaat doen. Het fijne van een theorieboek is dat je altijd even terug kunt bladeren om een bepaald onderdeel nog eens te bestuderen als dat nodig is.

Op theorie-leren.nl bestel je eenvoudig online jouw theorieboeken. Je krijgt je studiemateriaal binnen enkele werkdagen al thuisgestuurd. Kies je voor een pakket met een onlinebijlage, dan krijg je daar meteen toegang toe. Zo kun je meteen aan de slag!

Traditionele boeken en moderne online programma’s

Laten we eerlijk zijn: die auto theorie kan een hele kluif zijn. Er zijn veel regels en wetten die je moet leren, maar gelukkig is er een truc om de theorie beter te onthouden: het oefenen met theorie-examens. Kijk eens goed rond op deze pagina, want behalve theorieboeken vind je hier ook combinaties van boeken en oefenexamens. Zo kun je direct testen hoe goed de lesstof is blijven hangen.

Je kunt kiezen uit theorie-examens op een USB-stick online examens. Bij de online-examens schotelt het programma je foto's en verkeersborden voor en wordt automatisch bijgehouden welke vragen jij goed en fout beantwoordt. Veel kandidaten die oefenexamens bestellen geven de voorkeur aan zo'n onlinetest, zodat ze meteen na afloop kunnen zien welke vragen ze goed of fout hebben beantwoord. Dat scheelt heel wat nakijkwerk en zo zie je meteen aan welk onderdeel je nog extra aandacht moet besteden.

Online alternatief voor auto theorieboeken

We vertelden je al over de mogelijkheid om online oefenexamens te doen. Behalve de examens online te oefenen, is het ook mogelijk om de theorie online te leren. Het High-Speed CBR-theorieprogramma bestaat uit 14 korte en krachtige hoofdstukken die je in je eigen tempo doorneemt.

Waar je het voor doet: het CBR-examen

Hoe ziet het theorie-examen er nou uit waarvoor je studeert? Wanneer je examen gaat doen en op de CBR-locatie aankomt, wordt je eerst rustig uitgelegd hoe het examen verloopt. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen. Wanneer het examen eenmaal van start gaat, zie je hoe het is opgebouwd:

Het theorie-examen bevat 3 onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed hebben. Inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed hebben.

Gegarandeerd slagen*

Kies je voor ons grootste pakket, de High-Speed CBR-theorie en het auto theorieboek XXL, dan bieden wij je twee bijzondere garanties. Wij zijn er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat wij het examengeld terugbetalen als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je van ons ook nog eens € 100,-! Dus als je optimale zekerheid wilt en ook nog wilt profiteren van onze spijkerharde garanties, is dit complete pakket de ideale keus.
8.0
2685 beoordelingen
“Alles ging helemaal prima zoals beloofd, behalve track and trace. De track and trace code die ik kreeg deed het namelijk nergens.”
Dylan uit Zeewolde | 09-04-2020
“The user interface is good. But i am an english speaker and it would be nice to see english learning courses”
Harish Kumar uit 2515RN | 01-04-2020
“Via Theorie-leren de theorie voor C en code 95 gehaald (RV1 verkeer en techniek, v2 & v3 vrachtauto). Prima en heldere stof, niet te uitgebreid en veel plaatjes als ondersteuning. Online heel uitgebreide vragensets waarin je echt heel veel kunt oefenen!”
Chris uit Zevenbergen | 01-04-2020
“Happy i did the course for the more in depth study on the exam material, particularly as an expat facing the unique challenge that this exam represents.”
Ole Petter Birkedal uit Tilburg | 29-03-2020
“Erik was a great instructor and I really enjoyed my first driving lesson with him.”
Edgars uit Hengelo | 17-03-2020