een product vanVekabest

Kies je categorie:

Auto theorieboeken

Wil je een goed theorieboek dat is geschreven door theorie-experts en verkeersdeskundigen? Kies dan voor een van onderstaande auto theorieboeken. Er zijn al meer dan 4 miljoen mensen geslaagd met onze theorieboeken.

Auto theorieboeken van VekaBest

Een auto, dat is pas echte vrijheid. Op elk moment van de dag in je eigen wagen te kunnen stappen om ergens heen te rijden, wat een weelde! Het enige wat nog in de weg staat is dat felbegeerde roze pasje: jouw rijbewijs. Dat zul je natuurlijk eerst nog moeten halen. Wij gaan je daarbij graag helpen. Met de beste studiematerialen, variërend van auto theorieboeken tot online oefenexamens. Op deze pagina vind je een overzicht van onze auto theorieboeken. We hebben daarin verschillende varianten beschikbaar. Zoals met een samenvatting (TheorieTopics), met een examenproduct, met een examen USB-stick of in de vorm van een totaalpakket. Voor ieder wat wils. Bestellen doe je vervolgens eenvoudig via een beveiligde verbinding.

Snel thuisbezorgd

Onze auto theorieboeken stellen jou in staat om op je gemak de theorie te bestuderen en verschillende verkeerssituaties te oefenen. Auto theorieboeken vormen een degelijke basis als je het CBR theorie-examen gaat doen. Het fijne van een theorieboek is dat je altijd even terug kunt bladeren om een bepaald onderdeel nog eens te bestuderen als dat nodig is.

Op theorie-leren.nl bestel je eenvoudig online jouw theorieboeken. Je krijgt je studiemateriaal binnen enkele werkdagen al thuisgestuurd. Kies je voor een pakket met een onlinebijlage, dan krijg je daar meteen toegang toe. Zo kun je meteen aan de slag!

Traditionele boeken en moderne online programma’s

Laten we eerlijk zijn: die auto theorie kan een hele kluif zijn. Er zijn veel regels en wetten die je moet leren, maar gelukkig is er een truc om de theorie beter te onthouden: het oefenen met theorie-examens. Kijk eens goed rond op deze pagina, want behalve theorieboeken vind je hier ook combinaties van boeken en oefenexamens. Zo kun je direct testen hoe goed de lesstof is blijven hangen.

Je kunt kiezen uit theorie-examens op een USB-stick online examens. Bij de online-examens schotelt het programma je foto's en verkeersborden voor en wordt automatisch bijgehouden welke vragen jij goed en fout beantwoordt. Veel kandidaten die oefenexamens bestellen geven de voorkeur aan online examens oefenen of op een USB, hiermee zien ze meteen na afloop welke vragen zij goed of fout beantwoord hebben.

Waar je het voor doet: het CBR-examen

Hoe ziet het theorie-examen er nou uit waarvoor je studeert? Wanneer je examen gaat doen en op de CBR-locatie aankomt, wordt je eerst rustig uitgelegd hoe het examen verloopt. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen. Wanneer het examen eenmaal van start gaat, zie je hoe het is opgebouwd:

Het theorie-examen bevat 3 onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed hebben. Inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed hebben.

Gegarandeerd slagen*

Kies je voor ons grootste pakket, ‘Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie’, dan bieden wij je twee bijzondere garanties. Wij zijn er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat wij het examengeld terugbetalen als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je van ons ook nog eens € 100,-! Dus als je optimale zekerheid wilt en ook nog wilt profiteren van onze spijkerharde garanties, is dit complete pakket de ideale keus.
8.0
2854 beoordelingen
“alles is in orde, maar als het gaat om slagen met een Pools-Nederlandse vertaler, is het een mislukking. zeer slechte vertaling”
Damian uit Schiedam | 05-08-2020
“Werkt goed en laat je ervaren hoe een Theorie examen in het echt gaat. Nog een tip : het zou handig zijn als je een examen kan oefenen zonder tijdsdruk om extra goed te kunnen leren”
noa uit Mantgum | 05-08-2020
“Ik heb 20 oefen examens gemaakt via deze site en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik ben overtuigend geslaagd! De uitleg bij fouten is duidelijk en de vragen lijken heel erg op de vragen die het CBR op het echte examen vraagt.”
Mees uit Utrecht | 05-08-2020
“Duidelijke website, misschien een beetje aan de hoge kant qua prijs. Maar wat voor je er voor terug krijgt is het meer dan waard! Maak gebruik van Theorie-Leren en slaag!”
Kevin uit Dordrecht | 04-08-2020
“vragen waren precies hetzelfde als op het huidige examen van het CBR!”
Joppe uit Zaandam | 03-08-2020