een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

High-speed CBR theorie Auto Extra Small

High-speed CBR theorie Auto Extra Small
€ 14,95
€ 17,95

Bestellen
gratis sliptraining

Inhoud High-speed CBR theorie Auto Extra Small

  • VekaBest Speedtheorie 1 maand
  • 1 uur online examentraining Auto

Specificaties High-speed CBR theorie Auto Extra Small


Profiteer nu van deze unieke aanbieding van VekaBest in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV). Je ontvangt naast je Speedtheorie Internetopleiding ook een gratis slipcursus

Leer high-speed voor je CBR theorie-examen met VekaBest Speedtheorie. Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 1 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen.

Je krijgt 1 maand toegang. Deze maand gaat in na het activeren van je inlogcode. Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag

Je gratis slipcursus:

Bij aankoop van dit pakket krijg je een voucher voor een gratis veiligheids- en sliptraining op het oefenterrein van het NIV. Hierin ervaar je de belangrijkste vaardigheden voor veilig rijden, sturen, remmen en (maatregelen tijdens) slippen. Je leert hoe je je auto onder controle kunt houden in moeilijke situaties, en oefent met voertuigbeheersing, stuuroefeningen en uitwijken. 

In je voucher vind je alle informatie die je nodig hebt voor het boeken van jouw slipcursus.

Een échte sensatie:

Stel: je wordt verrast door intense, zware regenbuien en je auto raakt plotseling in een slip. Wat moet je doen? Leer en ervaar het tijdens deze veiligheids- en sliptraining.

Iedere keer als je de weg op gaat, stelt het verkeer hoge eisen aan jou als automobilist. Verhoog je  risicobewustzijn en verbeter je verkeersinzicht met VekaBest en NIV. Hierdoor kun je schades en ongevallen voorkomen.

Grijp je kans en neem deel!

Bestellen