een product vanVekabest

Kies je categorie:

Auto theorie oefenen

Wil je je online voorbereiden voor je auto theorie-examen? Kies dan een van onderstaande pakketten en oefen online voor je auto theorie-examen.

Online auto theorie oefenen

Wie een rijbewijs heeft weet wat het is om je zo vrij te voelen. Om te kunnen gaan en staan waar je maar wilt. Geen wonder dat er zoveel auto’s in Nederland rondrijden. En geen wonder dat de vraag naar rijlessen zo groot is. Tegenwoordig mag je al vanaf je 16e je theorie-examen doen en vanaf 16,5 jaar kun je al rijlessen nemen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen doen en rijden onder begeleiding van een coach.

Het begint dus bij het theorie-examen. Daarvoor kun je bij ons aankloppen, op dit gebied zijn wij namelijk de grootste specialist van ons land. De theorie is knap lastig, als ervaringsdeskundige weten wij dat er maar één goede manier is om je voor te bereiden: de auto theorie oefenen. Op deze pagina vind je producten die jou daarbij kunnen helpen: boeken, een Speedtraining die bestaat uit 14 hoofdstukken die elk 10-15 minuten in beslag nemen, en online examentrainingen. We weten één ding zeker: als je daar bij je studie gebruik van maakt, maak je een behoorlijk grote kans dat je slaagt.

Maar 41% slaagt voor zijn auto theorie

Het auto theorie-examen is berucht. Dat komt omdat er eigenlijk maar weinig mensen slagen. Slechts 41% van de kandidaten lukt het. Daar worden ook mensen bijgerekend die voor de tweede of derde keer hun examen doen. Dat lage percentage komt doordat mensen het examen onderschatten of omdat ze zich niet goed genoeg voorbereiden. Als jij niet tot die categorie wilt behoren, ga je aan de slag met onze slimme producten.

Op deze pagina vind je online- en offlineprogramma's waarmee je de auto theorie kunt oefenen. Vaak zitten er oefenexamens bij zodat je jouw kennis en score meteen kunt testen. De meest effectieve programma’s maken maximaal gebruik van nieuwe media en zien er hetzelfde uit als het daadwerkelijke CBR-examen. Op die manier kun je je thuis heel examengericht voorbereiden op het CBR theorie-examen.

Waarom auto theorie oefenen zo belangrijk is

Slecht geslapen, klamme handen, een black-out: het is heel gebruikelijk dat mensen gespannen zijn voor hun theorie-examen. Als je dit niet wilt, hebben we goed nieuws voor je. Als je ervoor kiest de auto theorie te oefenen met onze producten zul je minder gespannen zijn bij het theorie-examen. Logisch ook, aan de ene kant weet je dankzij onze programma's hoe het examen eruitziet. En aan de andere kant weet je zeker dat de theorie goed bij je blijft hangen. Eigenlijk heb je dankzij onze oefenexamens al regelmatig examen gedaan, je kent dus het klappen van de zweep.

Hoe het auto theorie-examen eruitziet

Je auto theorie-examen wordt afgenomen op één van de vele CBR-locaties die verdeeld zijn over heel Nederland. In een soort van klaslokaal doe je met andere kandidaten het theorie-examen. Jullie kan verzocht worden om je mobiele telefoons bij de ingang van het klaslokaal achter te laten in een poging om fraude (lees: spieken) te voorkomen.

Het examen zelf bestaat uit 65 vragen waarvan er 30 over verkeersregels gaan, 25 over gevaarherkenning en 10 over jouw verkeersinzicht. Je krijgt in totaal 45 minuten voor dit hele examen, maar de lengte die je per vraag krijgt, kan per onderdeel van het examen verschillen.

Hoe het werkt

Je hebt bij ons de keuze uit allerlei theorieboeken en materialen waarmee je je auto theorie kunt oefenen. Voor de Speedtraining en online oefenexamens krijg je meteen na betaling een wachtwoord toegestuurd, zodat je direct aan de slag kunt. Vanzelfsprekend vindt de betaling via een beveiligde verbinding plaats. Je betaalt vertrouwd via iDEAL: met je eigen bankrekening dus. Tijd om in actie te komen! Plaats nu je bestelling en oefen direct je auto theorie.
8.0
2555 beoordelingen
“De bestelling liep voortreffelijk en snel geleverd.”
Remco uit Hoorn | 20-11-2019
“Het valt me alleen op dat er vaak 2 verschillende antwoorden goed worden bevonden. Ik weet dan niet meer waar ik aan toe ben. Ik dacht eerst de zin dan anders werd gesteld maar dat is niet zo. Dat is het enige minpuntje.”
Alice uit Almelo | 19-11-2019
“Prima”
Fabian uit Almere | 19-11-2019
“De oefenexamens zijn zeer behulpzaam maar voor de prijs zou ik verwachten dat je ze nog een keer kan oefenen wanneer je ze fout hebt.”
Eline uit Den Haag | 19-11-2019
“Duidelijke uitleg, sluit perfect aan aan het examen”
Conny uit Biggekerke | 18-11-2019