een product vanVekabest

Kies je categorie:

Auto theorie oefenen

Wil je je online voorbereiden voor je auto theorie-examen? Kies dan een van onderstaande pakketten en oefen online voor je auto theorie-examen.

Online auto theorie oefenen

Wie een rijbewijs heeft weet wat het is om je zo vrij te voelen. Om te kunnen gaan en staan waar je maar wilt. Geen wonder dat er zoveel auto’s in Nederland rondrijden. En geen wonder dat de vraag naar rijlessen zo groot is. Tegenwoordig mag je al vanaf je 16e je theorie-examen doen en vanaf 16,5 jaar kun je al rijlessen nemen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen doen en rijden onder begeleiding van een coach.

Het begint dus bij het theorie-examen. Daarvoor kun je bij ons aankloppen, op dit gebied zijn wij namelijk de grootste specialist van ons land. De theorie is knap lastig, als ervaringsdeskundige weten wij dat er maar één goede manier is om je voor te bereiden: de auto theorie oefenen. Op deze pagina vind je producten die jou daarbij kunnen helpen: boeken, een Speedtraining die bestaat uit 14 hoofdstukken die elk 10-15 minuten in beslag nemen, en online examentrainingen. We weten één ding zeker: als je daar bij je studie gebruik van maakt, maak je een behoorlijk grote kans dat je slaagt.

Maar 43 % slaagt voor zijn auto theorie

Het auto theorie-examen is berucht. Dat komt omdat er eigenlijk maar weinig mensen slagen. Slechts 43 % van de kandidaten lukt het. Daar worden ook mensen bijgerekend die voor de tweede of derde keer hun examen doen. Dat lage percentage komt doordat mensen het examen onderschatten of omdat ze zich niet goed genoeg voorbereiden. Als jij niet tot die categorie wilt behoren, ga je aan de slag met onze slimme producten. Want onze producten helpen je om snel en zonder al te veel kleerscheuren door dat vervelende theorie-examen heen te komen.

Op deze pagina vind je online- en offlineprogramma's waarmee je de auto theorie kunt oefenen. Vaak zitten er oefenexamens bij zodat je jouw kennis en score meteen kunt testen. De meest effectieve programma’s maken maximaal gebruik van nieuwe media en zien er hetzelfde uit als het daadwerkelijke CBR-examen. Op die manier kun je je thuis heel examengericht voorbereiden op het CBR theorie-examen.

Waarom auto theorie oefenen zo belangrijk is

Slecht geslapen, klamme handen, een black-out: het is heel gebruikelijk dat mensen gespannen zijn voor hun theorie-examen. Als je dit niet wilt, hebben we goed nieuws voor je. Als je ervoor kiest de auto theorie te oefenen met onze producten zul je minder gespannen zijn bij het theorie-examen. Logisch ook, aan de ene kant weet je dankzij onze programma's hoe het examen eruitziet. En aan de andere kant weet je zeker dat de theorie goed bij je blijft hangen. Eigenlijk heb je dankzij onze oefenexamens al regelmatig examen gedaan, je kent dus het klappen van de zweep.

Hoe het auto theorie-examen eruitziet

Je auto theorie-examen wordt afgenomen op één van de vele CBR-locaties die verdeeld zijn over heel Nederland. In een soort van klaslokaal doe je met andere kandidaten het theorie-examen. Er kan worden om je mobiele telefoon bij de ingang van het klaslokaal achter te laten in een poging om fraude (lees: spieken) te voorkomen.

Het theorie-examen bevat 3 onderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels (kennis) en verkeersinzicht (kennisplus). Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, daarvan moet je er minimaal 13 van de 25 goed beantwoorden. Verkeersregels bestaat uit 12 vragen en daarvan moet je er minimaal 10 van de 12 goed beantwoorden. Verkeersinzicht bestaat uit 28 vragen en daarvan moet je er minimaal 25 van de 28 goed beantwoorden.

Hoe het werkt

Je hebt bij ons de keuze uit allerlei theorieboeken en materialen waarmee je je auto theorie kunt oefenen. Voor de Speedtraining en online oefenexamens krijg je meteen na betaling een toegangscode toegestuurd, zodat je direct aan de slag kunt. Vanzelfsprekend vindt de betaling via een beveiligde verbinding plaats. Je betaalt vertrouwd via iDeal of met PayPal. Tijd om in actie te komen! Plaats nu je bestelling en oefen direct je auto theorie.
8.0
2725 beoordelingen
“Handige oefententamens, alleen gek dat er tussen de (betaalde) oefententamens een tentamen zat dat al gratis gemaakt kon worden als proef. Hierdoor ‘verloor’ ik 1 van de examens waarvoor ik betaald had, maar na een mail kreeg ik binnen 5 minuten antwoord en kon ik 1 examen extra maken. Hele goede en snelle service dus!”
Guido uit Enschede | 28-05-2020
“Ik ben erg tevreden over deze service ik kreeg langer toegang dan waar ik voor betaald had. Alles werd duidelijk uitgelegt zowel in de videos als in het online theorieboek. De examen vragen van deze cursus is echt up to date ik kreeg 99 % van deze vragen ook daadwerkelijk bij het cbr en daarom ook 1 x geslaagd ik ben super blij en dankbaar. Echt een aanrader voor iedereen”
Helena uit Dordrecht | 28-05-2020
“duidelijke omschrijving en erg goed te begrijpen. het maakt het leren eenvoudig.”
Pieter Eleveld uit Vroomshoop | 26-05-2020
“Ik heb de cursus traffictrainer gedaan en daarna dit er bovenop. Oefentoetsen komen goed overeen met echte examens.”
Tanguy uit Almere | 26-05-2020
“Alle onderwerpen worden goed uitgelegd en getoetst. De vraagstelling is nagenoeg gelijk aan het echte examen, hierdoor ben je goed voorbereid.”
Thomas uit Amsterdam | 26-05-2020