Vekabest

Kies je categorie:

Vervoer en logistiek theorieboek

Op deze pagina tref je theorieboeken voor verschillende voertuigen. Op deze pagina staan theorieboeken voor de categorie vrachtauto, bus, camper, taxi, trekker, ADR en VCA.

Professioneel rijbewijs

Als je aan het woord ‘rijbewijs’ denkt, welk voertuig komt er dan in je op? De meeste mensen denken meteen aan een auto of motor en dat is natuurlijk logisch. Hiervoor worden immers de meeste rijbewijzen uitgegeven. Maar er zijn heel wat meer voertuigen waar rijlessen en rijbewijzen voor bestaan. Op deze pagina vind je onder andere theorieboeken voor campers, bussen, vrachtauto's en taxi’s.

Onze theorieboeken gaan vergezeld van onlineprogramma’s die het leren een stuk plezieriger maken. Ook krijg je er oefenexamens bij. Het voordeel daarvan is dat je het geleerde meteen in de ‘praktijk’ kunt brengen door op deze manier het theorie-examen te oefenen. Je ziet na afloop direct wat je score is en je kunt ook direct zien aan welke deelonderwerpen je nog wat meer aandacht moet schenken. Wanneer je meerdere keren achter elkaar ‘slaagt’ voor de oefenexamens, ben je klaar voor het échte theorie-examen van het CBR.

Bij theorie-leren.nl tref je de beste materialen aan voor de voorbereiding op jouw theorie-examen. Je bevestigt jouw bestelling met een iDEAL-betaling via een beveiligde verbinding. Binnen één of twee werkdagen heb je dan de bestelde materialen in huis en kun je aan je studie beginnen.

Camper theorie

Wil je als hobby een camper of paardenvrachtauto besturen, dan is het C-rijbewijs of C1-rijbewijs geschikt voor jou. Om je optimaal op dit zogeheten camperrijbewijs voor te bereiden, is het belangrijk om de theorie te kennen. Het zelfstudiepakket Excellent en de theorieboeken voor camper chauffeur zijn de nieuwste methodes op dit gebied. Ze zijn ideaal als je in je eigen tempo wilt studeren. De examentrainingen die bij deze pakketten horen, zorgen ervoor dat je prima beslagen ten ijs komt.

Bus theorie

Je gaat voor je beroep een bus of touringcar besturen. Dus zal je de theorie en de praktijk onder de knie moeten zien te krijgen. Met ons multimedia-pakket ‘Excellent’ wordt zelfstudie voor het theorie-examen een prettige bezigheid. Het pakket bestaat uit 3 lesboeken die volledig aansluiten bij de CCV-examenrichtlijnen: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light) en V2V3 administratie bus. Dankzij de oefenexamens bereid je je nóg beter voor en vergroot je jouw slagingskans.

Vrachtauto theorie

Vrachtauto rijden? Dan zul je eerst het theorie-examen moeten doen en daarna het praktijkexamen om je C- of C1-rijbewijs te halen. Voor het theorie-examen is het Excellent-pakket geknipt voor jou. Het bestaat uit 3 boeken die je klaarstomen voor de onderdelen waaruit het examen bestaan: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light) en V2V3 administratie. De duidelijke toelichtingen en heldere illustraties worden gecompleteerd met een multimedia-versie die videoclips en 3D-animaties bevat. Zo wordt studeren voor je vrachtautorijbewijs niet alleen leuker, maar vergroot je ook je succeskans.

Taxi theorie

Om taxichauffeur te worden, heb je een B-rijbewijs nodig. Je bereidt je optimaal voor op jouw taxirijbewijs met onze set bestaande uit een leerboek taxi theorie met daarbij een internetkaart waarmee je 7 uur taxi examens kunt maken. Het examensysteem bevat 20 actuele taxi examens waarmee je kunt oefenen. Daarmee weet je vrijwel zeker dat je zult slagen voor de taxivakbekwaamheidstheorie. Dus is het nu tijd om aan de slag te gaan. Plaats je bestelling eenvoudig online. Binnen enkele werkdagen heb je jouw theoriepakket al in huis.

Trekker theorie

Op eigen terrein mag iedereen een trekker besturen. Wil je met de trekker echter over de openbare weg, bijvoorbeeld om van het weiland naar de werkplaats te rijden, dan heb je een trekkerrijbewijs nodig. De meer gangbare term hiervoor is het T-rijbewijs. In tegenstelling tot de leeftijd die nodig is voor het B-rijbewijs voor personenauto’s, kun je voor het trekkerrijbewijs al op je 16e praktijkexamen doen. Koop op deze pagina een product waarmee je voor je trekkerrijbewijs je theorie kunt oefenen. Wij helpen je snel slagen!

Boeken voor auto, motor of brommer theorie?

Naast theorie boeken voor de beroepschauffeur vind je hier in de webshop ook:
Auto theorie boeken
Scooter theorie boeken
Motor theorie boeken
8.1
3860 beoordelingen
“Werkt goed begin in komen maar na paar keer oefenen gaat het steeds beter en slaag je vanzelf”
Tijs uit Oost-West-Middelbeers | 13-10-2021
“Super snelle bezorging van mijn theorieboek. Binnen 24u had ik 'm in huis en kon ik aan de slag.”
Sophie uit Leiderdorp | 13-10-2021
“Prima ervaring.”
Joachim uit Alphen aan den Rijn | 12-10-2021
“Fijne manier om te oefenen. Je kan je foute maar ook je goede antwoorden opnieuw bekijken en de motivatie nalezen. Het studieadvies helpt om gericht verder te leren.”
Anouk uit Geldrop | 12-10-2021
“Hiermee kan je goed die theorie oefenen om te kijken of je het snapt. Werkt goed!!”
Merijn uit Zeewolde | 12-10-2021