Vekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Internetkaart speedtheorie T-rijbewijs

Internetkaart speedtheorie T-rijbewijs
€ 65,75

Bestellen

Inhoud Internetkaart speedtheorie T-rijbewijs

  • Internetkaart Speedtheorie T-rijbewijs

Specificaties Internetkaart speedtheorie T-rijbewijs


Leer nu high-speed voor je T-rijbewijs theorie-examen met VTO Speedtheorie.

Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je op interactieve wijze alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De online opleiding bestaat uit 11 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Je hebt na activatie 3 maanden toegang tot deze opleiding.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 7 uur toegang tot 10 complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je theorie-examen.

We sturen de internetkaart uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

VTO Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, videos en slide shows die de lesstof illustreren.

De 10 complete oefenexamens zitten boordevol actuele en relevante vragen die perfect aansluiten op het officiële theorie-examen.

VTO Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Bestellen