een product vanVekabest

Kies je categorie:

Theorieboeken voor elk voertuig

Op deze pagina tref je theorieboeken voor verschillende voertuigen. Op deze pagina staan onder andere theorieboeken voor de categorie vrachtauto, taxi, camper en bus.

Professioneel rijbewijs

Als je aan het woord ‘rijbewijs’ denkt, welk voertuig komt er dan in je op? De meeste mensen denken meteen aan een auto of motor en dat is natuurlijk logisch. Hiervoor worden immers de meeste rijbewijzen uitgegeven. Maar er zijn heel wat meer voertuigen waar rijlessen en rijbewijzen voor bestaan. Op deze pagina vind je theorieboeken voor campers, bussen, vrachtauto's en taxi’s.

Onze theorieboeken gaan vergezeld van onlineprogramma’s die het leren een stuk plezieriger maken. Ook krijg je er oefenexamens bij. Het voordeel daarvan is dat je het geleerde meteen in de ‘praktijk’ kunt brengen door op deze manier het theorie-examen te oefenen. Je ziet na afloop direct wat je score is en je kunt ook direct zien aan welke deelonderwerpen je nog wat meer aandacht moet schenken. Wanneer je meerdere keren achter elkaar ‘slaagt’ voor de oefenexamens, ben je klaar voor het échte theorie-examen van het CBR.

Bij theorie-leren.nl tref je de beste materialen aan voor de voorbereiding op jouw theorie-examen. Je bevestigt jouw bestelling met een iDEAL-betaling via een beveiligde verbinding. Binnen één of twee werkdagen heb je dan de bestelde materialen in huis en kun je aan je studie beginnen.

Camper theorie

Wil je als hobby een camper of paardenvrachtauto besturen, dan is het C-rijbewijs of C1-rijbewijs geschikt voor jou. Om je optimaal op dit zogeheten camperrijbewijs voor te bereiden, is het belangrijk om de theorie te kennen. Het zelfstudiepakket Excellent en de theorieboeken van CamperChauffeur zijn de nieuwste methodes op dit gebied. Ze zijn ideaal als je in je eigen tempo wilt studeren. De examentrainingen die bij deze pakketten horen, zorgen ervoor dat je prima beslagen ten ijs komt.

Bus theorie

Je gaat voor je beroep een bus of touringcar besturen. Of bouwt zo’n voertuig om tot camper waarmee je graag de wereld rond wilt rijden. Dan is het tijd voor de eerste stap: je busrijbewijs (D-rijbewijs of D-rijbewijs) halen. Dus zal je de theorie en de praktijk onder de knie moeten zien te krijgen. Met ons multimedia-pakket ‘Excellent’ wordt zelfstudie voor het theorie-examen een prettige bezigheid. Het pakket bestaat uit 4 lesboeken die volledig aansluiten bij de CCV-examenrichtlijnen: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light), V2V3 administratie en V2V3 administratie bussupplement. Dankzij de oefenexamens bereid je je nóg beter voor en vergroot je jouw slagingskans.

Vrachtauto theorie

Vrachtauto rijden? Dan zul je eerst het theorie-examen moeten doen en daarna het praktijkexamen om je C- of C1-rijbewijs te halen. Voor het theorie-examen is het Excellent-pakket geknipt voor jou. Het bestaat uit 3 boeken die je klaarstomen voor de onderdelen waaruit het examen bestaan: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light) en V2V3 administratie. De duidelijke toelichtingen en heldere illustraties worden gecompleteerd met een multimedia-versie die videoclips en 3D-animaties bevat. Zo wordt studeren voor je vrachtautorijbewijs niet alleen leuker, maar vergroot je ook je succeskans.

Taxi theorie

Om taxichauffeur te worden, heb je een B-rijbewijs nodig. Je bereidt je optimaal voor op jouw taxirijbewijs met onze set bestaande uit een leerboek taxi theorie met daarbij een internetkaart waarmee je 7 uur taxi examens kunt maken. Het examensysteem bevat 20 actuele taxi examens waarmee je kunt oefenen. Daarmee weet je vrijwel zeker dat je zult slagen voor de taxivakbekwaamheidstheorie. Dus is het nu tijd om aan de slag te gaan. Plaats je bestelling eenvoudig online. Binnen enkele werkdagen heb je jouw theoriepakket al in huis.

Trekker theorie

Op eigen terrein mag iedereen een trekker besturen. Wil je met de trekker echter over de openbare weg, bijvoorbeeld om van het weiland naar de werkplaats te rijden, dan heb je een trekkerrijbewijs nodig. De meer gangbare term hiervoor is het T-rijbewijs. In tegenstelling tot de leeftijd die nodig is voor het B-rijbewijs voor personenauto’s, kun je voor het trekkerrijbewijs al op je 16e praktijkexamen doen. Koop op deze pagina een product waarmee je voor je trekkerrijbewijs je theorie kunt oefenen. Wij helpen je snel slagen!
8.0
2967 beoordelingen
“Duidelijk en makkelijk om te leren.”
Robert uit Alphen a/d Rijn | 30-09-2020
“Via mijn rij instructeur de tip gekregen om dit te proberen. Dit beviel mij goed en ik ben geslaagd voor mijn motor theorie met maar twee fout!! Bart”
Bart uit Huizen | 28-09-2020
“Snelle bezorging”
Remco uit Eys | 28-09-2020
“Het enigste wat bij mij op dit moment niet zo goed werk is het online theorie boek is dat de pagina soms blijft hangen of dat ik alleen maar een pagina’s onder elkaar kan zien en niet naar het volgende hoofdstuk kan Maar boor de rest werkt het allemaal prima en is dat de voorlees stem heel fijn is”
Valerie uit Landgraaf | 27-09-2020
“Heb enkele oefen-examens gekocht voor het theorie-examen voor de motor. Deze sloten prima aan bij het echte examen en ik kwam goed voorbereid bij het CBR-examen aan. Veel variatie in vragen, eigenlijk nooit een vraag dubbel gehad bij het oefen-examen.”
Marc uit Venlo | 26-09-2020