een product vanVekabest

Kies je categorie:

Theorieboeken voor elk voertuig

Op deze pagina tref je theorieboeken voor verschillende voertuigen. Op deze pagina staan onder andere theorieboeken voor de categorie vrachtauto, taxi, camper en bus.

Professioneel rijbewijs

Als je aan het woord ‘rijbewijs’ denkt, welk voertuig komt er dan in je op? De meeste mensen denken meteen aan een auto of motor en dat is natuurlijk logisch. Hiervoor worden immers de meeste rijbewijzen uitgegeven. Maar er zijn heel wat meer voertuigen waar rijlessen en rijbewijzen voor bestaan. Op deze pagina vind je theorieboeken voor campers, bussen, vrachtauto's en taxi’s.

Onze theorieboeken gaan vergezeld van onlineprogramma’s die het leren een stuk plezieriger maken. Ook krijg je er oefenexamens bij. Het voordeel daarvan is dat je het geleerde meteen in de ‘praktijk’ kunt brengen door op deze manier het theorie-examen te oefenen. Je ziet na afloop direct wat je score is en je kunt ook direct zien aan welke deelonderwerpen je nog wat meer aandacht moet schenken. Wanneer je meerdere keren achter elkaar ‘slaagt’ voor de oefenexamens, ben je klaar voor het échte theorie-examen van het CBR.

Bij theorie-leren.nl tref je de beste materialen aan voor de voorbereiding op jouw theorie-examen. Je bevestigt jouw bestelling met een iDEAL-betaling via een beveiligde verbinding. Binnen één of twee werkdagen heb je dan de bestelde materialen in huis en kun je aan je studie beginnen.

Camper theorie

Wil je als hobby een camper of paardenvrachtauto besturen, dan is het C-rijbewijs of C1-rijbewijs geschikt voor jou. Om je optimaal op dit zogeheten camperrijbewijs voor te bereiden, is het belangrijk om de theorie te kennen. Het zelfstudiepakket Excellent en de theorieboeken van CamperChauffeur zijn de nieuwste methodes op dit gebied. Ze zijn ideaal als je in je eigen tempo wilt studeren. De examentrainingen die bij deze pakketten horen, zorgen ervoor dat je prima beslagen ten ijs komt.

Bus theorie

Je gaat voor je beroep een bus of touringcar besturen. Of bouwt zo’n voertuig om tot camper waarmee je graag de wereld rond wilt rijden. Dan is het tijd voor de eerste stap: je busrijbewijs (D-rijbewijs of D-rijbewijs) halen. Dus zal je de theorie en de praktijk onder de knie moeten zien te krijgen. Met ons multimedia-pakket van Excellent wordt zelfstudie voor het theorie-examen een prettige bezigheid. Het pakket bestaat uit 4 lesboeken die volledig aansluiten bij de CCV-examenrichtlijnen: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light), V2V3 administratie en V2V3 administratie bussupplement. Dankzij de oefenexamens bereid je je nóg beter voor en vergroot je jouw slagingskans.

Vrachtauto theorie

Vrachtauto rijden? Dan zul je eerst het theorie-examen moeten doen en daarna het praktijkexamen om je C- of C1-rijbewijs te halen. Voor het theorie-examen is het Excellent-pakket geknipt voor jou. Het bestaat uit 3 boeken die je klaarstomen voor de onderdelen waaruit het examen bestaan: R/V1 verkeer, R/V1 techniek (light) en V2V3 administratie. De duidelijke toelichtingen en heldere illustraties worden gecompleteerd met een multimedia-versie die videoclips en 3D-animaties bevat. Zo wordt studeren voor je vrachtautorijbewijs niet alleen leuker, maar vergroot je ook je succeskans.

Taxi theorie

Om taxichauffeur te worden, heb je een B-rijbewijs nodig. Je bereidt je optimaal voor op jouw taxirijbewijs met ons TVT-pakket, dat bestaat uit een theorieboek en 7 uur online-examentraining. Ook vind je in dit pakket 15 actuele en realistische oefenexamens. Daarmee weet je vrijwel zeker dat je zult slagen voor de taxivakbekwaamheidstheorie. Dus is het nu tijd om aan de slag te gaan. Plaats je bestelling eenvoudig online. Binnen enkele werkdagen heb je jouw theoriepakket al in huis.

Trekker theorie

Op eigen terrein mag iedereen een trekker besturen. Wil je met de trekker echter over de openbare weg, bijvoorbeeld om van het weiland naar de werkplaats te rijden, dan heb je een trekkerrijbewijs nodig. De meer gangbare term hiervoor is het T-rijbewijs. In tegenstelling tot de leeftijd die nodig is voor het B-rijbewijs voor personenauto’s, kun je voor het trekkerrijbewijs al op je 16e praktijkexamen doen.
8.0
2620 beoordelingen
“Perfect meer niet gwn”
Damian uit Breda | 25-01-2020
“Dat je er heel veel van kan leren dat is fijn”
Hj Vd stel Vd st uit Zwijndrecht | 25-01-2020
“Online is goed”
Huntley uit Almere | 20-01-2020
“geweldig”
Cor Jan Zee uit Krimpen Aan Den Ijssel | 20-01-2020
“Het was makkelijk om mobiele examenvragen te bestellen en wasxetg leerzaam”
Miranda uit Dirksland | 19-01-2020