Vekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Buschauffeur - lesboeken en examentrainingen

Buschauffeur - lesboeken en examentrainingen
€ 265,00

Bestellen

Inhoud Buschauffeur - lesboeken en examentrainingen

  • Map basiskwalificatie D examentraining

Specificaties Buschauffeur - lesboeken en examentrainingen


Dit complete studiepakket bevat 3 leerboeken en 3 x 7½ uur Internet examentraining voor het busrijbewijs en de basiskwalificatie code 95. Met dit pakket leer en oefen je voor alle nieuwe CBR examenmodules (module 1D, 2D en 3D).

Het ideale zelfstudiepakket! Maar je kunt het ook ter ondersteuning van de klassikale opleiding bij je verkeersschool gebruiken.

Met deze map bereid je je optimaal voor op je CBR/CCV theorie-examens.

We sturen het pakket uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

Module 1 bevat regels over het (juiste gedrag in het) verkeer, basiskennis van voertuigtechniek en veilig vervoer van passagiers en lading. Het boek en de examentraining behandelen alles wat je moet weten over administratieve verplichtingen, maatregelen na ongevallen, veiligheidseisen en alcohol- en medicijngebruik.

Module 2 gaat dieper in op onderwerpen die in het M1D examen behandeld zijn. Het examen toetst de kennis die nodig is om als beroepschauffeur te mogen werken. De lesstof en examentrainingen behandelen voertuigkennis, basiskennis van voertuigtechniek en het optimaal gebruik van het voertuig. Ook worden elektronische en mechanische systemen en de taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen uitgelegd. Verder komen bagage/lading en de interactie met passagiers uitgebreid aan bod.

Ook Module 3 gaat dieper in op onderwerpen die in het M1D examen zijn behandeld. En het toetst de kennis die nodig is om als beroepschauffeur te mogen werken. De lesstof en examentrainingen geven bijvoorbeeld uitleg over de rij- en rusttijden, de tachograaf en de verplichte documenten. Ook worden veiligheid, gezondheid, branche en bedrijf uitvoerig behandeld.

Bestellen