Vekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Buschauffeur - lesboeken

Buschauffeur - lesboeken
€ 120,95

Bestellen

Inhoud Buschauffeur - lesboeken

  • Lesboek module M1D
  • Lesboek module M2D
  • Lesboek module M3D

Specificaties Buschauffeur - lesboeken


Deze complete studiemap bevat 3 leerboeken voor het busrijbewijs en de basiskwalificatie code 95 -  voor de nieuwe CBR examenmodules (module 1D, 2D en 3D).

Ideaal voor zelfstudie! Maar je kunt het ook ter ondersteuning van de klassikale opleiding bij je verkeersschool gebruiken.

Met deze boeken bereid je je optimaal voor op je CBR/CCV theorie-examens.

We sturen het pakket uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

Module 1 bevat regels over het (juiste gedrag in het) verkeer, basiskennis van voertuigtechniek en veilig vervoer van passagiers en lading. Het boek en de examentraining behandelen alles wat je moet weten over administratieve verplichtingen, maatregelen na ongevallen, veiligheidseisen en alcohol- en medicijngebruik.

Module 2 gaat dieper in op onderwerpen die in het M1D examen behandeld zijn. Het examen toetst de kennis die nodig is om als beroepschauffeur te mogen werken. De lesstof en examentrainingen behandelen voertuigkennis, basiskennis van voertuigtechniek en het optimaal gebruik van het voertuig. Ook worden elektronische en mechanische systemen en de taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen uitgelegd. Verder komen bagage/lading en de interactie met passagiers uitgebreid aan bod.

Ook Module 3 gaat dieper in op onderwerpen die in het M1D examen zijn behandeld. En het toetst de kennis die nodig is om als beroepschauffeur te mogen werken. De lesstof en examentrainingen geven bijvoorbeeld uitleg over de rij- en rusttijden, de tachograaf en de verplichte documenten. Ook worden veiligheid, gezondheid, branche en bedrijf uitvoerig behandeld.

Bestellen