een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Motor theorieboek

Motor theorieboek
€ 25,95

Bestellen

Inhoud Motor theorieboek

  • Motor theorieboek

Specificaties Motor theorieboek

Hét motor theorieboek om je zo goed en uitgebreid mogelijk voor te bereiden op het officiële CBR examen. Alle CBR examenonderwerpen worden helder en duidelijk stapsgewijs behandeld. Dit boek bevat ondersteunende foto’s en illustraties om de teksten en bepaalde begrippen beter te begrijpen.

Door de volledigheid van dit motor theorieboek kun je je dus optimaal voorbereiden en je slaagkans vergroten.

We sturen het motor theorieboek uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

Uitgebreide beschrijving Motor theorieboek:

VekaBest is al jaren de voornaamste uitgeverij en marktleider op het gebied van verkeersleermiddelen. Wij hebben een gespecialiseerd team van theorie- praktijk- en examendeskundigen die ervoor zorgen dat de lesboeken met zorgvuldigheid worden ontwikkeld. Daardoor kunnen we je verzekeren dat dit motor theorieboek een kwaliteitsproduct is.

Het CBR examineert de lesstof die op kwalitatief hoog niveau, maar in begrijpelijke taal in ons motor theorieboek is verwerkt. De onderdelen verkeersregels, verkeersinzicht, veiligheidsaspecten en milieuvoorschriften worden uitgebreid behandeld. Je zult uitstekend voorbereid het CBR theorie-examen maken na gebruik van dit motor theorieboek.

Dit complete motor theorieboek is verwerkt met een bijzondere kwaliteit foto’s en illustraties. Hierdoor kom je gemakkelijk door de lesstof heen. Het boek bevat ruim 300 pagina’s met 14 hoofdstukken waarin we alle examenonderwerpen helder en doelmatig behandelen. Makkelijk leren, beter onthouden en sneller slagen voor je motor theorie-examen.

Als grootste op het gebied van verkeersleermiddelen zorgen wij ervoor dat al onze producten continu verbetert en verwerkt worden met de laatste Europese regelgeving. Door de jarenlange ervaring op het vakgebied kunnen wij je met dit motor theorieboek volledigheid en kwaliteit bieden.

Met dit motor theorieboek kun jij je dus op een ultieme manier voorbereiden op het CBR theorie-examen en je slaagkans verdubbelen. Als aanvulling kun je jouw kennis testen en speciale motor examenvragen oefenen. De oefenexamens zijn realistisch en sluiten perfect aan op het CBR-examen. Je kunt ervoor kiezen om online examenvragen te oefenen, met een cd-rom of vragenboek.

Bestellen