een product vanVekabest
Op maandag 13 juli is deze site van 08:30 uur tot 10:30 uur niet beschikbaar vanwege onderhoudswerkzaamheden.
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

High-speed CBR theorie Motor en TheorieTopics

High-speed CBR theorie Motor en TheorieTopics
€ 39,95

Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Motor en TheorieTopics

  • VekaBest Speedtheorie A
  • Motor 5 uur online examentraining
  • TheorieTopics motor

Specificaties High-speed CBR theorie Motor en TheorieTopics

Leer nu high-speed voor je CBR theorie-examen met VekaBest Speedtheorie, in combinatie met de uitgekiende samenvatting.

VekaBest Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Onze samenvatting is daarbij een handig hulpmiddel als je de belangrijkste onderwerpen na je internetopleiding nog wilt opfrissen of net voor je CBR theorie-examen nog wilt overlopen.

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag! De samenvatting sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

Uitgebreide beschrijving:
VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, videos en slide shows die de lesstof illustreren.

VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

De motor samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt op het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.

Bestellen