een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL

High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL
€ 74,90

Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL

  • VekaBest Speedtheorie A
  • Motor theorieboek (geen porti)
  • Motor 15 uur online examentraining
  • TheorieTopics motor (geen porti)

Specificaties High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL

Dit High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL pakket combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. Profiteer van onze unieke SLAAGGARANTIE (*) op dit product en maak kans op verrassende deals!

Nu extra voordeel: je betaalt geen portikosten! 

Je ontvangt het meest succesvolle motor theorieboek van NederlandDaarnaast ontvang je in de box een uitgekiende samenvatting die de belangrijkste onderwerpen aanhaalt om te slagen voor het CBR theorie-examen.

Verder kun je online via je een tablet of laptop 3 maanden lang oefenen met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. De 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode. 

Oefen tenslotte met realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens) in de 15 uur online examentraining. 

De inlogcode voor je online producten ontvang je via e-mail. Je kunt dus direct aan de slag! Het papieren theorieboek en TheorieTopics sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

(*) Zie de voorwaarden van onze slaaggarantie

Klik hier voor de actievoorwaarden

 

Uitgebreide beschrijving:
Op dit High-speed CBR theorie Motor XXL pakket is onze slaaggarantie van toepassing. Dit betekent dat wij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen. 

Krijg € 100,- cadeau bij een foutloos theorie-examen! Winnaars willen we graag belonen. We loven € 100,- uit voor elk foutloos theorie-examen! In de voorwaarden lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor één van de acties.

Maak nu ook kans op ruim 4000 kilometers vrij rijden. Je hoeft je daarvoor alleen maar aan te melden op de site van www.theorie-leren.nl/brandstofactie. Twee keer per jaar gaat de prijs eruit!  

In dit pakket ontvang je het motor theorieboek van ruim 300 pagina's met alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen. In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt.

Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit motor theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten

De motor samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt voor het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.

Daarnaast kun je 3 maanden gebruik maken van onze online Speedtheorie. De VekaBest Speedtheorie opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Bij je 15 uur online examentraining word je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficient werken aan je zwakke plekken.

Dit High-speed CBR theorie Motor en theorieboek XXL pakket is de beste voorbereiding op je CBR theorie-examen. Niet voor niets slaagden al meer dan 4 miljoen leerlingen dankzij de leermiddelen van VekaBest theorie-leren.nl.

Bestellen