een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL
€ 74,90

Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

  • VekaBest Speedtheorie Am
  • Bromfiets theorieboek (geen porti)
  • TheorieTopics bromfiets (geen porti)
  • Bromfiets 15 uur online examentraining

Specificaties High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

Dit High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL pakket combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. Nu extra voordeel: je betaalt geen portikosten! 

Je ontvangt het meest succesvolle bromfiets theorieboek van Nederland. Daarnaast ontvang je een uitgekiende samenvatting met de belangrijkste onderwerpen van het CBR theorie-examen.

Daarnaast heb je 3 maanden toegang tot onze Speedtheorie; een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.

Verder kun je 15 uur oefenen met oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 20 complete theorie-examens.

De inlogcode voor je online producten ontvang je via e-mail. Je kunt dus direct aan de slag! Het papieren theorieboek en TheorieTopics sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

Op dit product zijn van toepassing: onze unieke slaaggarantie en €100,- cash back als je foutloos slaagt voor je theorie-examen. Verder maak je kans op 8.000 km gratis rijden met onze brandstofactie.

Klik hier voor de actievoorwaarden


Uitgebreide beschrijving:

In dit pakket ontvang je het meest succesvolle bromfiets theorieboek van Nederland

De bromfiets samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt voor het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.
 
Leer online via je een computer, tablet of laptop 3 maanden lang met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Tenslotte heb je 15 uur toegang tot online oefenvragen en 20 actuele & complete examentrainingen, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Let op, de 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode. 

Dit High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL pakket is de beste voorbereiding op je CBR theorie-examen. Niet voor niets slaagden al meer dan 4 miljoen leerlingen dankzij de leermiddelen van VekaBest theorie-leren.nl.

Bestellen