een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL
€ 74,90

Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

  • VekaBest Speedtheorie Am
  • Bromfiets theorieboek (geen porti)
  • TheorieTopics bromfiets (geen porti)
  • Bromfiets 15 uur online examentraining

Specificaties High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL

Dit High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL pakket combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. Profiteer van onze unieke SLAAGGARANTIE (*) op dit product. En maak kans op verrassende deals!

Nu extra voordeel: je betaalt geen portikosten! 

Je ontvangt het meest succesvolle bromfiets theorieboek van NederlandDaarnaast ontvang je in de box een uitgekiende samenvatting die de belangrijkste onderwerpen aanhaalt om te slagen voor het CBR theorie-examen.

Leer online via je een computer, tablet of laptop 3 maanden lang met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. 

Oefen tenslotte met realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens) in de 15 uur online examentrainingDe 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De inlogcode voor je online producten ontvang je via e-mail. Je kunt dus direct aan de slag! Het papieren theorieboek en TheorieTopics sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

(*) Zie de voorwaarden van onze slaaggarantie   

Klik hier voor de actievoorwaardenUitgebreide beschrijving:

Op dit High-speed CBR theorie Bromfiets XXL pakket is onze slaaggarantie van toepassing. Dit betekent dat wij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen. 

Krijg € 100,- cadeau bij een foutloos theorie-examen! Winnaars willen we graag belonen. We loven € 100,- uit voor elk foutloos theorie-examen! In de voorwaarden lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor één van de acties.

Maak nu ook kans op ruim 8000 kilometers vrij rijden. Je hoeft je daarvoor alleen maar aan te melden op de site van www.theorie-leren.nl/brandstofactie. Twee keer per jaar gaat de prijs eruit!  

In dit pakket ontvang je het meest succesvolle bromfiets theorieboek van Nederland

De bromfiets samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt voor het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.
 
Leer online via je een computer, tablet of laptop 3 maanden lang met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Tenslotte heb je 15 uur toegang tot online oefenvragen en 20 actuele & complete examentrainingen, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Let op, de 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode. 

Dit High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek XXL pakket is de beste voorbereiding op je CBR theorie-examen. Niet voor niets slaagden al meer dan 4 miljoen leerlingen dankzij de leermiddelen van VekaBest theorie-leren.nl.

 

Bestellen