een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

CBR theorie Bromfiets Dyslexie

CBR theorie Bromfiets Dyslexie
€ 38,50

Bestellen

Inhoud CBR theorie Bromfiets Dyslexie

  • VekaBest Speedtheorie Am
  • Bromfiets 5 uur online examentraining
  • Voorleesversie Bromfietstheorie

Specificaties CBR theorie Bromfiets Dyslexie


CBR theorie Bromfiets Dyslexie
, leren voor je CBR theorie-examen voor leerlingen met dyslexie of leesproblemen!

Online voorleesversie Bromfiets theorieboek

Dit is de online voorleesversie van het meest succesvolle Bromfiets theorieboek van Nederland.
Dankzij de audio ondersteunende opbouw van dit Bromfiets theorieboek worden alle hoofdstukken voorgelezen. Hierdoor krijg je de lesstof eenvoudiger onder de knie en ga je goed voorbereid naar het CBR theorie-examen met een optimale slaagkans.

Het boek bevat alle onderwerpen van het CBR Bromfiets theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto's en illustraties, waardoor de theorie voor je 'tot leven' komt. Zo zal het CBR theorie-examen voor jou geen geheimen meer hebben.

Speedtheorie Bromfiets

Daarnaast heb je toegang tot de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert. Deze opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen.
Bij deze opleiding zit geen voorleesversie inbegrepen.

Je krijgt 3 maanden toegang tot je Internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

5 uur examentraining Bromfiets

Aan het eind van de opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen. De examens zijn tevens met voorleesversie

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag!

Uitgebreide beschrijving:
VekaBest theorie-leren is de grootste leverancier van theorie leermiddelen in Nederland. Al meer dan 4 miljoen leerlingen slaagden voor hun CBR theorie-examen dankzij onze producten.

Dit audio ondersteunend theorieboek leidt je stap voor stap door de complete lesstof van het CBR theorie-examen. De meeste regels in dit boek gelden voor zowel bromfiets als snorfiets. Als er regels verschillen tussen de bromfiets en snorfiets wordt dit duidelijk omschreven en toegelicht. Dit theorieboek behandelt in 14 hoofdstukken alle CBR examenonderwerpen. Deze worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de lesstof gemakkelijk in je opneemt.

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, video’s en slide shows die de lesstof illustreren.

Met deze ultieme combinatie van het audio ondersteunend Bromfiets theorieboek, VekaBest Speedtheorie en 5 uur online examentraining bereid je je perfect voor op je CBR theorie-examen. 

Bestellen