een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Bromfiets theorieboek + TheorieTopics

Bromfiets theorieboek + TheorieTopics
€ 34,95

Bestellen

Inhoud Bromfiets theorieboek + TheorieTopics

  • Bromfiets Theorieboek + TheorieTopics

Specificaties Bromfiets theorieboek + TheorieTopics

Profiteer van dit geweldig voordelig pakket van bromfiets theorieboek met samenvatting.

Je ontvangt het meest succesvolle bromfiets theorieboek van Nederland, met alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Verder bevat de set een uitgekiende samenvatting die de belangrijkste onderwerpen aanhaalt om te slagen voor het CBR theorie-examen.

We sturen het bromfiets theorieboek en de bromfiets samenvatting uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

Uitgebreide beschrijving:
Het bromfiets theorieboek van ruim 250 pagina's beschrijft alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen.

In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt.

Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit bromfiets theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten.

De bromfiets samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt voor het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.

Met deze set van bromfiets theorieboek en bromfiets samenvatting bereid jezelf fantastisch voor op je CBR theorie-examen.

Bestellen