een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie

Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie
€ 74,90

Bestellen

Inhoud Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie

  • Auto theoriebox

Specificaties Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie

Deze zeer uitgebreide alles in 1 Auto theorie box combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. 

Je ontvangt het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland. Daarnaast ontvang je een uitgekiende samenvatting met de belangrijkste onderwerpen van het CBR theorie-examen.

Daarnaast heb je 3 maanden toegang tot onze Speedtheorie; een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.

Verder kun je 15 uur oefenen met oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete theorie-examens.

Bekijk daarnaast de praktijk instructievideo's en -animaties en zie hoe je de theorie in de praktijk moet brengen.

We sturen de alles in 1 Auto theorie box uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

Op dit product zijn van toepassing: onze unieke slaaggarantie en €100,- cash back als je foutloos slaagt voor je theorie-examen. Verder maak je kans op 4.000 km gratis rijden met onze brandstofactie.

Klik hier voor de actievoorwaarden


Uitgebreide beschrijving:

Je ontvangt in dit pakket het meest succesvolle theorieboek van Nederland met daarin alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Het boek staat boordevol foto's en illustraties, waardoor je de stof sneller beheerst. 

De auto samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de essentieelste onderwerpen aanhaalt voor het CBR theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je CBR theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.

Daarnaast kun je 3 maanden gebruik maken van onze online Speedtheorie. De VekaBest Speedtheorie opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 15 uur toegang tot oefenvragen en 40 complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

Tenslotte helpen de RIS praktijk instructievideo's en -animaties (de enige echte!) je op weg met je praktijkopleiding. In ruim 100 videoclips komen alle 46 belangrijke handelingen en situaties in het verkeer aan bod.

Let op: de 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode. 

Deze Alles in 1 Auto theorie box is de ideale voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Bestellen