een product vanVekabest
Terug

Kies je categorie:

Terug naar overzicht

Auto theorieboek + 7,5 uur oefenvragen en examens

Auto theorieboek +  7,5 uur oefenvragen en examens
€ 41,00

Bestellen

Inhoud Auto theorieboek + 7,5 uur oefenvragen en examens

  • Auto theorieboek + 7,5 uur examentraining

Specificaties Auto theorieboek + 7,5 uur oefenvragen en examens

In dit pakket ontvang je het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland, met alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Daarnaast ontvang je een inlogcode waarmee je 7,5 uur toegang hebt tot oefenvragen en 40 actuele & complete examentrainingen

We sturen het theorieboek met inlogcode uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op. 

Uitgebreide beschrijving:
Het auto theorieboek van ruim 250 pagina's beschrijft alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen.

In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt.

Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit auto theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten.

Bij de Auto 7,5 uur examentraining heb je toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen. Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

Niet voor niets slaagden al meer dan 4 miljoen leerlingen dankzij de leermiddelen van VekaBest theorie-leren.nl. 

Met deze set van het Auto theorieboek en 7,5 uur internettraining bereid je jezelf optimaal voor op het CBR theorie-examen. 

Bestellen