Vekabest

Kies je categorie:

Online rijexamen video's

Klaar met je theorie? Vergroot dan je slaagkans voor het praktijkexamens door online te oefenen met échte CBR examenroutes.

Rijexamen rijden in jouw stad

Deze interactieve video-rijexamenroutes zorgen dat je beter voorbereid en meer ontspannen aan je CBR-rijexamen begint. Via je PC, laptop, tablet of smartphone beleef je (rijd je) échte CBR-examenroutes in je eigen stad en in vele andere Nederlandse steden. Je oefent met lastige situaties waar veel examenkandidaten op zakken, en zorgt er daardoor voor dat jij makkelijker slaagt!

Oefen met échte rijexamens voordat je naar het CBR gaat

Rijd interactieve online video-rijexamenroutes in Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Maastricht, Mierlo, Nijmegen, Rijswijk, Roosendaal, Rotterdam of Venlo. Het maakt niet uit in wélke stad je oefent; élke route helpt je om makkelijker te slagen voor je CBR rijexamen.

Door verkeersregels en -situaties visueel in beeld te brengen en er vragen over te stellen, zorgen we dat je de verkeerstheorie beter begrijpt en onthoudt. En met deze online video-rijexamenroutes, waarmee je met échte CBR-examenroutes kunt oefenen in je eigen stad en in vele andere Nederlandse steden, maak je meteen de vertaalslag naar de praktijk. Veel leerlingen zakken tijdens hun CBR-rijexamen omdat ze verkeerssituaties verkeerd inschatten of de verkeerde beslissingen nemen. Met deze interactieve online video-rijexamenroutes is dit probleem nu verleden tijd.

Voor theorie én praktijk

Verbeter je inzicht; daarmee ben je nóg beter voorbereid op deelname aan het verkeer tijdens jouw rijexamen. Een leerzame en waardevolle ondersteuning die ook nog de verkeersveiligheid bevordert.

Deze online rijexamen-routes zijn voor de nieuwe generatie automobilisten, hét is van deze tijd! Je leert situaties inschatten, ontwikkelt inzicht in de verkeersrisico’s en wordt vaardig in het rekening houden met andere weggebruikers. Precies dié dingen die tijdens het CBR rijexamen het verschil maken tussen slagen of zakken!

Rijexamen afleggen met meer zelfvertrouwen

Leerlingen zakken niet alleen voor een CBR praktijkexamen omdat ze onvoldoende zijn opgeleid. Ook een gebrek aan zelfvertrouwen en routine, faalangst en examenstress spelen vaak een rol. Onze online video-rijexamenroutes geven je een goede indruk van wat je tijdens het CBR rijexamen te wachten staat. Door ze te oefenen bouw je routine en zelfvertrouwen op. Bovendien helpen ze om je faalangst en examenstress te verminderen. Dat is nog eens win-win!

Waarom rijexamen-routes bekijken?

De online video-rijexamenroutes voegen op een speelse manier écht iets toe aan de praktijkopleiding voor je rijbewijs. Je leert sneller, omdat je situaties terug kunt kijken en opnieuw kunt oefenen. Bovendien wijzen ze je (inter)actief op lastige situaties waar veel leerlingen op zakken. En: je kunt oefenen waar en wanneer het joú uitkomt. Zo til je jezelf met speels gemak naar een hoger niveau en begin je extra goed voorbereid aan je échte CBR-praktijkexamen.

Met een gekoppelde vraag- en antwoordmodule in examenstijl testen we de alertheid in die hectische praktijk. Een betere voorbereiding is er eigenlijk niet. En voor jou is dit de ideale leermethode.

  • Altijd up-to-date!
  • Zó gaat het in de praktijk
  • De allerbeste voorbereiding op je echte rijexamen
  • Tientallen praktijkgerichte vragen en voorzien van feedback

Kijk in onze webwinkel om toegang te krijgen tot het gewenste dagen tot jouw gekozen routes. Je kunt kiezen uit 2, 3, 4 of 5 dagen toegang, die stuk voor stuk bijzonder prettig geprijsd zijn. Hoe meer dagen je bestelt, des te voordeliger ze per stuk worden. Na jouw betaling, die via een beveiligde verbinding plaatsvindt, krijg je direct toegang.
8.1
3860 beoordelingen
“Werkt goed begin in komen maar na paar keer oefenen gaat het steeds beter en slaag je vanzelf”
Tijs uit Oost-West-Middelbeers | 13-10-2021
“Super snelle bezorging van mijn theorieboek. Binnen 24u had ik 'm in huis en kon ik aan de slag.”
Sophie uit Leiderdorp | 13-10-2021
“Prima ervaring.”
Joachim uit Alphen aan den Rijn | 12-10-2021
“Fijne manier om te oefenen. Je kan je foute maar ook je goede antwoorden opnieuw bekijken en de motivatie nalezen. Het studieadvies helpt om gericht verder te leren.”
Anouk uit Geldrop | 12-10-2021
“Hiermee kan je goed die theorie oefenen om te kijken of je het snapt. Werkt goed!!”
Merijn uit Zeewolde | 12-10-2021