Theorie Leren in 1 dag

Vanuit je luie stoel

★★★★★ 8.5 / 10 uit 1002 beoordelingen
Al meer dan 4 miljoen geslaagden
Beschikbaar op elk apparaat
Binnen 2 minuten starten & oefenen

Hoe ga jij slagen voor het CBR theorie-examen?

Online
 34,50
Meer informatie
 • Snelste leermethode van NL (High-Speed 1 dag)
 • 5 uur online examens oefenen
 • 3 maanden online Theorie Leren
 • Alle onderwerpen uit het theorie-examen
 47,50
Meer informatie
 • Snelste leermethode van NL (High-Speed 1 dag)
 • 5 uur online examens oefenen
 • 3 maanden online Theorie Leren
 • Alle onderwerpen uit het theorie-examen
 • + Auto Theorieboek
Meer informatie
 • Snelste leermethode van NL (High-Speed 1 dag)
 • 15 uur online examens oefenen
 • 3 maanden High-Speed Theorie Leren (online)
 • 2 Boeken Auto Theorie (populairste boeken van NL)
 • 100 praktijk instructievideo's
 • Slaaggarantie

De snelste route naar het theorie examen

Wist je dat maar 44% van de kandidaten voor het theorie examen slaagt, en dat dit percentage de afgelopen jaren steeds verder is gedaald?

De snelste route om dat felbegeerde theorie examen wel te halen is door zowel de auto theorie te leren als de theorie examens te oefenen. Je kan beiden (leren en oefenen) bij ons op deze site doen. Maar onze tip is  om meteen een compleet lespakket te kopen waarin beiden zitten. Uit onze jarenlange ervaring weten we namelijk dat de beste manier om je goed voor te bereiden op het theorie examen bestaat uit de volgende stappen:

 1.  Auto theorie leren
 2. Theorie examens oefenen
 3. Herhalen wat je lastig vindt
 4. Theorie examens oefenen

De stappen 3 en 4 kan je net zolang herhalen totdat je alle onderdelen van het theorie examen goed genoeg kent om het examen ook echt te gaan halen. 

Theorie examen oefenen

De belangrijkste reden voor het tegenvallende slagingspercentage is het gebrek aan oefenen van het theorie-examen. Want wat blijkt? Het oefenen van examenvragen helpt enorm om je voor te bereiden op het werkelijke theorie examen. Je raakt daardoor bekend met de manier van vragen, leert instinkers herkennen en wendt aan de tijdsdruk tijdens het examen.

Gratis theorie examen oefenen

Oefenen van het theorie examen is ‘het geheim’ van de mensen die wél voor het theorie-examen slagen. Gelukkig kun je bij ons terecht om het theorie-examen te oefenen. Je kan zelfs gratis starten. Zo weet je meteen waar je nu staat met je kennis van de theorie. Denk je dat je al goed weet wat de regels zijn? Maak dan nu ons gratis oefenexamen en test je kennis! 

Zo haal je het theorie examen

Wil je zo snel mogelijk leren? Dan kan je bij ons al binnen 1 dag je voorbereiden op het auto theorie examen met onze bekende High Speed Cursus. Ook bieden wij  een compleet leerpakket aan met slagingsgarantie voor de auto theorie. Dit pakket is zo samengesteld dat wij zeker weten dat je hiermee jouw auto theorie gaat halen!

Gebaseerd op het CBR theorie examen

Al onze trainingen zijn gebaseerd op het echte theorie examen van het CBR. Je leert daarom altijd bij ons alle onderdelen uit het theorie-examen:

 • Gevaarherkenning
 • Verkeersregels (kennisplus)
 • Verkeersinzicht

Je kan hiervoor online leren, via een boek, op je smartphone of met een combinatie van deze producten. Zo leer jij voor het theorie examen op de manier die jij prettig vindt.

Het online leren voor het auto theorie examen via ons zit boordevol afbeeldingen, bewegende animaties, video’s en slideshows die de lesstof goed illustreren. Zo leer je nog beter en sneller voor het theorie rijbewijs en ga je goed voorbereid het CBR theorie examen maken!

Waarom je auto theorie leren via theorie-leren.nl?

3x sneller slagen

Onze online leeromgeving is zo opgezet dat je gemiddeld 3x sneller slaagt voor het auto theorie-examen.

Al 50 jaar ervaring

Al 50 jaar houden wij ons met een vraag bezig: hoe kun je zo snel mogelijk slagen voor de auto theorie?

Altijd 100% actueel

Onze producten zijn altijd gebaseerd op de laatste CBR theorie examens

Meer dan 4 miljoen geslaagden

In al die jaren hebben 4 miljoen mensen hun auto theorie gehaald dankzij onze producten!

Leren op jouw manier

Leer online, op je smartphone of uit een boek. Het kan allemaal. Leer voor de auto theorie op de manier die bij jou past.

Slaaggarantie

Wil je zeker weten dat je slaagt voor de auto theorie? Wij bieden ook pakketten aan met slaaggarantie.

Over het auto theorie examen

Het CBR theorie-examen doe je op een van de 26 locaties verspreid door heel het land. Het theorie examen moet je binnen 30 minuten doen. In die tijd beantwoord je in totaal 65 vragen op de onderdelen gevaarherkenning, kennis en inzicht. Het is dus flink doorstomen tijdens het examen. Nu begrijp je misschien ook waarom veel mensen opzien tegen het examen én waarom goed leren voor het auto theorie zo belangrijk is. Want met een goede voorbereiding ben je een stuk minder zenuwachtig.

Zonder zwetende handjes

Slecht geslapen, klamme handen, een black-out: het is heel gebruikelijk dat mensen gespannen zijn voor hun theorie-examen. Vooral als ze zich niet of slecht hebben voorbereid. Het theorie examen is een serieus examen, dus zonder goede voorbereiding haal je het gewoon niet. Gelukkig kan je jezelf wel heel goed voorbereiden. Namelijk door via ons het theorie examen te leren. Wij bieden je alle mogelijkheden om dit te doen. Zodat jij goed weet wat je van het examen kan verwachten. Wat voor soort vragen er zijn, hoe ze gesteld worden, hoeveel tijd je hebt en welke instinkers er zijn. 

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op  het theorie examen hebben we onze examentraining hier zoveel als mogelijk op laten lijken. Zo kom je niet meer voor verassingen te staan. Sommige kandidaten die via ons leren vinden het examen zelfs meevallen in vergelijking met onze oefenexamens. Oefening baart kunst 😉

Theorie cursus 

Wil je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op het theorie-examen? Dan is onze complete theorie cursus de beste keuze voor jou. Met onze theorie cursus krijg je namelijk de beste voorbereiding die je jezelf maar kan wensen. We hebben deze cursus in de afgelopen jaren geperfectioneerd. Zodat we je tegenwoordig een compleet cursus pakket kunnen aanbieden. We geven er zelfs een hele bijzondere garantie op. Welke dat is? Daar kom je hier achter.

Inhoud theorie cursus

Onze theorie cursus bestaat uit een combinatie van online oefeningen en informatie én 2 van de beste boeken van Nederland om de theorie echt goed onder de knie te krijgen. In totaal krijg je bij onze theorie cursus:

 • 40 realistische oefen-examens 
 • 15 uur online examens oefenen
 • 3 maanden High-Speed Theorie Leren (online)
 • 2 Boeken Auto Theorie (populairste boeken van NL)
 • 100 praktijk instructievideo’s
 • Slaaggarantie

Bekijk onze reviews

Een greep uit de meer dan 4165 reviews over onze producten via Kijoh.com
Super geregeld en duidelijk

Was me eerste keer wist niet wat me te wachten stond . Goed geholpen en het wijst zich zelf. Voor niks zo zenuwachtig geweest.

Patricia ,

Noordwolde

Zeer goede leerboeken, begrijpbaar voor iedereen!

Een echte aanrader als je het theorie examen wilt behalen. Kost niet veel geld in vergelijking met wat rijscholen vragen, plus je kan achteraf als je al je rijbewijs hebt altijd nog even terug lezen als je twijfelt over bepaalde verkeersregels.

Philip ,

Leusden

Ideale methode om te leren helpt veel

Uit mijn ervaring je gaat veel leren op jou tempo zonder stress, tegenwoordig je heb het snel cursussen 100 geslaagd, niet hetzelfde als thuis studeren.

Esther,

Brunsum

Duidelijk, goede uitleg

De vragen zijn erg duidelijk en de motivatie helpt enorm om te leren van je fouten.

Caleb ,

Apeldoorn

Goed

Ik vind het heel leuk. Heeft me erg geholpen !super bedankt!

Xueyan ,

Lettele

Antwoord op de meest gestelde vragen over de auto theorie leren

Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen over het leren van de auto theorie.

De auto theorie leren moet je niet onderschatten. Het bevat veel onderdelen. Je moet verstand hebben van gevaarherkenning, kennis en inzicht. Over het algemeen is het niet heel moeilijk, maar wel veel. Ook zijn er altijd wel een paar instinkers. Maar als je serieus leert en oefent dan snap je het vroeg of laat wel.

Je kan als volgt makkelijk de auto theorie leren: zorg dat je de verkeersregels goed leert en oefen veel online oefenexamens. De kracht van herhaling is hierbij belangrijk. Zorg dus dat je op tijd begint en net zolang hetzelfde leert totdat je het weet. Met oefenen bereid je jezelf vervolgens goed voor op het theorie examen.

Hoeveel uur je nodig hebt om de auto theorie te leren hangt natuurlijk af van hoe makkelijk je leert. Gemiddeld moet je er een uur of 25 voor uittrekken. Besteed er bijvoorbeeld wekelijks 2×2 uur aan. Dan leer je in ongeveer 6 weken de auto theorie.

Je kan op veel websites, zoals ook die van ons, gratis beginnen met leren voor de auto theorie. Maar om echt goed alles te leren en te oefenen zal je altijd wat moeten betalen.

Auto oefenvragen